ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ!

Όχι. Δεν θα σου δώσω τη χαρά ν’ αναφερθώ “φανατικά” στο Συνοδικό της Κυριακής της Ορθοδοξίας ούτε θα κάνω αυθαίρετη και επιλεκτική ερμηνεία των Ιερών Κανόνων.

Όχι. Δεν θα αυτοπροβληθώ ως “υπέρμαχος” της Πίστεως ούτε θα αυτοδιαφημιστώ ως “υπερασπιστής και ομολογητής των ιερών και των οσίων” όπως υποκριτικά με κοροϊδεύεις εσύ, ω ψυχοπαθολογικέ μου είρωνα και νεωτεριστή.

Όχι, δεν θα σου επιτρέψω να μου επικολλήσεις, αισχρότατέ μου συκοφάντη εσύ, την πρόστυχη ρετσινιά του “ταλιμπάν της Ορθοδοξίας”. Έχεις την “τιμή” να ζεις επειδή ακριβώς δεν είμαι αυτό που μου προσάπτεις… και ξαναδιάβασε καλά αυτό που μόλις είπα.

Ύπαγε οπίσω μου διαβολάνθρωπε, ρίζα πικρίας και κακίας! Πάτε και ξεπουλάτε την Πίστη ως Πόρνη ξακουστή κι ακριβοπληρωμένη, στο μολυσματικό μπαχαλομάγαζο του Π.Σ.”ε” κι έχετε το θράσος, ω θρασύδειλοι δηλητηριώδεις όφεις, να υβρίζετε εμάς ως “ταλιμπάν” και “σχισματικούς” τάχα, “εκτός της Kιβωτού!”

Φτωχοί και ρηχοί που δεν κατέχετε “γρι” για την “Κιβωτό” αυτή και την συγχέετε ανεπίτρεπτα με το συμβιβασμένο ιερατείο. Φτωχοί και λειψοί που προσποιείστε τον πολύξερο και τον Ακαδημαϊκό ενώ αδυνατείτε να ερμηνεύσετε απλά την ενωτική/μυστηριακή σημασία της Μνημονεύσεως Αρχιερέως.

Τολμάτε και μιλάτε για “δύο άκρα”, ποιοί; Εσείς οι ακρωτηριασμένοι εκκλησιολογικά, καταξεσκισμένοι ημερολογιακά, ανίκανοι ομολογιακά και αντιαιρετικά ολότελα παράλυτοι.

Καθήμενοι ως “αποκαθημένοι” στα καροτσάκια της δογματικής σας αναπηρίας, σέρνετε τον καραγκιοζέϊκο εαυτούλη σας στα Μοιχειακά Διαθρησκειακά Συνέδρια με το πονηρότατο πρόσχημα του “ευαγγελισμού” ενώ έχετε χάσει τελείως το “μπούσουλα”.

Με ιδιαίτερη σιχαμερή δουλοπρέπεια υποδουλώνεστε στην πανδαιμόνια δεσποτοκρατία κι έχετε το θράσος να μας αποκαλείτε “σχισματικούς” και “φανατικούς”, ώ φανφαριστές της Παναιρέσεως του Οικουμενισμού. Ζήτω και εσείς οι πανεξαίρετοι ΣΙΓΟΝΤΑΡΟ-οικουμενιστές, της αρρωστημένης υπακοής οι “Αχρικαρίτες” και καταχραστές.

Ζήτω οι “ομολογίες πίστεως” και οι απανωτές διαδυκτιακές υπογραφές! Ζήτω ο χαρτοπόλεμος και οι ξιφομαχίες οι σπουργιτοφτερικές. Ζήτω τα πανελλαδικά, πολυαρχιερατικά συλλείτουργα κι οι χρυσοστόλιστες, διαμαντοποίκιλτες μίτρες του βυζαντιοπροβλήτου “χτες”.

“Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος”, ζήτω η επάρατη συνήθεια των πανυγηρτζίδων δεσποτάδων και η στείρα πανεορταστική. Ζήτω η πετσοκομμένη και καταγρεουργημένη Κυριακή της Ορθοδοξίας, η Λατινόφρονη και Φιλοπαπική.

Τέλος, μη το ξεχάσουμε κι αυτό, ΖΗΤΩ τα υπερπομπώδη αρχιερατικά ονομαστήρια και οι “κοινωνικές σας σχέσεις” οι παναιρετικές, οι μαυραγορίτικες και φοροδιαφυγικές. Κατά τ’ άλλα… το “Συνοδικόν της Ορθοδοξίας” σας μάρανε και η Αγιοπατερική Αποτείχισις Πιστών, τρομάρα σας και που είστε ακόμη….

 

Πηγή: http:/www.wallingoff.com/617

Leave a Reply