Η ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΣΥΖΕΥΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΡΟΚ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Θεωρώ άκρως επικίνδυνο, απεχθές και αποκρουστικό το άθλιο μουσικό κατασκεύασμα αυτό:

http://apotixisi.blogspot.com.au/2015/10/blog-post_91.html

Η άχαρη, αντιαισθητική και τελείως ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ μίξη – σύζευξη του ελληνόψυχου και λεβεντόπνευστου κλαρίνου με την σατανική σκληρή ροκ “μουσική” (ο Θεός να την πει “μουσική”!!!!), την χεβιμεταλάδικη-χεβιμπουνταλάδικη ηλεκτρική κιθάρα την εωσφορική η οποία δεν εμπνέει Ελληνική λεβεντιά ηρωϊκή, αλλά επανάσταση αναρχική και αθειστική, αποτελεί η ανάμιξη αυτή αναπόσπαστο μέρος του Μουσικού Οικουμενισμού, τον οποίο Οικουμενισμό εμείς οι Αποτειχισθέντες καταδικάζουμε απερίφραστα σε όλες του τις εκφάνσεις.

Εκτός από τον Θρηκευτικό-Δογματικό Οικουμενισμό (Ενοποίηση Θρησκειών) ο οποίος είναι αναμφισβήτητα ο χειρότερος και επικινδυνότερος, υπάρχει και ο Πολιτικός Οικουμενισμός (Ενοποίηση Κυβερνήσεων και Κρατών), ο Πολυ-πολιτισμικός / Κοινωνικός Οικουμενισμός (Ενοποίηση παραδόσεων και θεσμών), υπάρχει δυστυχώς και ο Μουσικός Οικουμενισμός!

Αυτή η ετεροζυγική ένωση της Ροκ-Χέβι Μέταλ με τη Αγνή μας Δημοτική Μουσική θυμίζει και μάλιστα συμβολίζει την ανεπίτρεπτη και αντίθεο ετεροζυγία της Ορθοδόξου Πίστεως με τις λοιπές σατανικές αιρέσεις του Εωσφορικού Π.Σ.”ε”. Εκεί θα καταλήξουμε… να τα πάρουμε “όλα σβάρνα” σε μία ολοκληρωτική ισοπέδωση των πάντων! Αυτός είναι ο κρύφιος σκοπός και το απόκρυφο μήνυμα του Οικουμενισμού.

Για να το πω πιο απλά, όταν ο Μέγας Εθνικός μας Ήρωας Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για πρώτη φορά αντίκρυσε σε κάποια μοντέρνα εορταστική συγκέντρωση των Αθηνών τις απεχθείς ευρωπαϊκούρες των ερωτικών εναγκαλισμάτων του Βάλτς, ταράχτηκε και προσβλήθηκε τόσο πολύ που αποχώρησε αμέσως λέγοντας κατάντεια και ντροπή, η χοροί αυτοί ‘ναι πορνικοί ενώ οι δικοί μας χοροί μυρίζουν θυμίαμα και θυμάρι! ΕΑΝ ο Κολοκοτρώνης άκουγε αυτό το σχιζοφρενικό αποκύημα της ροκ, το λιγότερο ΘΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕ σύγκορμος και θα ΕΚΛΑΙΓΕ πικρώς…

Δεν καταδικάζω τους συνθέτες των στίχων οι οποίοι ίσως από άγνοια προχώρησαν σε αυτή την αλλόκοτη διασκευή. Οι Στίχοι είναι καλοί και εξεγερτηκοί με παλμό και πνοή που αντιλαλεί: “Αέρααα!” Δεν έπρεπε όμως να χρησιμοποιήσουν ηλεκτρική κιθάρα. Ευτυχώς που δεν το έκαναν σε “Θρας Μέταλ” οπότε θα ακόυγαμε μόνο σχιζοφρενικά ουρλιαχτά και δεν θα βγάζαμε ούτε λέξη! Με όλα αυτά, δεν έχω σκοπό να προσβάλλω τον αγαπητό Ιστολόγο που ανέβασε αυτό το “κομμάτι” (και μας έκανε τη καριδιά κομμάτια) αλλά για να καταδείξω τους κινδύνους που εμφωλεύουν σε όλα τα φάσματα της ζωής μας και των Ελληνορθοδόξων Παραδόσεών μας.

Leave a Reply