Η ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ «Παύσατε Εκκλησίας τα σκάνδαλα!»

Προς Καλαβρύτων Αμβρόσιο,

 

​Θέση μου αδιάβλητη και απολύτως σεβαστή είναι, να αρνούμαι κατηγορηματικά τους ψευτοευσεβίστικους πληθυντικούς και τους φιλόφρονες, μεγαλομανείς, δεσποτοκρατικούς σας τίτλους.

Σας τους χαρίζω να τους απευθύνετε φιλελεύθερα και φανφαριστικά μεταξύ σας, ω μεγιστάνες της καταθλιπτικής σας φτώχειας και να αλληλο-φουσκώνεσθε στο φαρισαϊκό κι εκκωφαντικό της «κολακείας το εγκώμιον!»

Αν ζούσαμε στις ημέρες του Χριστού, αμφιβάλλω εάν θα με «κατσάδιαζε» ο Κύριός μας, που θα τον προσφωνούσα, Ιησού μου, Λυτρωτά μου, Πατέρα μου και Θεέ μου, και όχι «Σεβασμιώτατε», «Παναγιώτατε» και «Θειότατε» και τα λοιπά βυζαντινο-αυτοκρατορικά κατάλοιπα. Στο κάτω-κάτω, ο Θεάνθρωπος Ιησούς είναι Ο ΜΟΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ που δικαιούται οντολογικώς, Θεοπρεπώς, τέτοιους Παμμεγίστους τίτλους, ως ΟΝΤΩΣ ΜΕΓΑΣ ΑΡΧΙΕΡΕΥΣ!

Ενώ εσείς, οι απεχθείς, οι βδελυροί και συμβιβασμένοι στην παναίρεση του οικουμενισμού αρχιερείς, οι μιγάδες μητροπολιτάδες-σπιλάδες, δηλ. “εστίες μολύνσεως” κατά τον τέλειο και καίριο Λόγο του Θεού (Ιούδ. 1, 12), να αποχαυνώνεστε με κάτι κολακευτικά διπλά “κ.κ.”, αν και σε λίγο θα γίνουν και αυτά Τριπλά “κ.κ.κ.” σαν θα προβάλετε την επιπόλαιη δικαιολογία “εις τύπον της Αγίας Τριάδος”…

Γιατί όχι και Πενταπλά, συμβολικά κι αυτά της πνευματικής “μούτζας” που σας πρέπει… Έτι δε προτείνω τα Επταπλά “κ.κ.κ.κ.κ.κ.κ.” μιας και ο αριθμός 7 στην Ορθόδοξη Θεολογία συμβολίζει την πληρότητα, τελειότητα και ολοκλήρωση. Έτσι για να είσθε πλήρεις πληρότητος, κυριότητος και ολοκληρίας…

Έχει όμως και η Αγία Γραφή τα δικά της “ολοκληρώματα”, τις δικές τις “εξισώσεις.” Είναι η Μαθηματική Προπαίδεια του Θεού που ισχύει βεβαιότατα ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ τους παχύσαρκους, παχυλόμισθους δεσποτάδες της “παχυάς φακής”. Ποιος σας το είπε, “κύριοι”, με άκυρη κυριότητα, πως εσείς αποτελείτε ολιγαρχική εξαίρεση στα “ουαί ημίν, Γραμματείς και Φαρισαίοι, ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ;;;”

Θα μου πεις με έπαρση περισσή, πως “εκκλησία είσαι σύ” (όπως και ο Σύρου και ο Βόλου και ο Πειραιώς ) κι έτσι κι αλλιώς δεν σε ενδιαφέρει τι έχει να πει κάποιος «αποσχισμένος» Ορθόδοξος πιστός του Εξωτερικού. Το εξωτερικό σας μάρανε! Αυτό θα σας ένοιαζε μόνο, εάν σας προσφερόταν πρωθυπουργικά «Τζετ» να έρχεστε εδώ με υπερβάλλουσες και αποθεωτικές «τιμές αρχηγού κράτους» για να λαμβάνετε δούλευση από δεδουλωμένους και προσκύνηση από προσκυνημένους που θα σας προσφέρουν αμέριστη δόξα λατρείας και θα φουσκώσουν το θεοποιημένο σας «εγώ» και ξεφτισμένο, ξεπερασμένο σας «ίματζ». Α, ναι, θα φουσκώσουν και τα παγκάρια σας καθώς και τα βαλάντιά σας.

Και μη νομίσετε για στιγμή πως μοιάζετε κάπου, τρομάρα σας, στον Μονομάχο και Υπέρμαχο της Ορθοδοξίας, τον Φλωρίνης Αυγουστίνο. «Ούτε στο νιχάκι…» Και δεν χρειάζεται ούτε το «πρώην» ούτε το «μακαριστός». ΕΝΑΣ είναι Ο ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ο οποίος ήθελε και επιθυμούσε να τον λέμε μόνο «π. Αυγουστίνο». Δεκάδες χρόνια ήμουνα κοντά του και ούτε μία φορά δεν τον αποκάλεσα «Σεβασμιώτατε» και ούτε μια φορά δεν μου το επέβαλε ως κανόνα προσφωνήσεως και υποτιθέμενη «ένδειξη σεβασμού σε αρχιερείς του Θεού». Τέτοιοι ψευτοσεβασμοί «να μας λείπουν».

Λοιπόν;

Βαρειά κουβέντα θα σου πω, μα θα την πω. ΣΕ ΣΙΧΑΘΗΚΑ! Δεν θα γίνω ‘γω ανώτερος από τους Ευαγγελιστές και τους Πατέρες. Αυτοί χρησιμοποίησαν ελεύθερα και απερίφραστα τον όρο «εβδελυγμένος», βδελύσσομαι, έτι δε και το «εμμέσω αυτούς», θα σας κάνω εμμετό!

Αηδίασα την ψευτο-ευσέβειά σου, σαν σε είδα να «αποφαίνεσαι» πως ο Παπισμός δεν είναι Αίρεση! Σιχάθηκα την ψωρο-υπόκλιση και δουλοπρεπή σου υποταγή στους Πολυχρονεμένους, Λατινόφρονες αυθέντες και «θεο-προβλήτους» δεσποτάδες σου. Μάλλον… ΕΙΝΑΙ «θεο-πρόβλητοι»! αλλά από ποιον «θεό» προβλήθηκαν και προβάλλονται επαισχύντως; Από «τον θεό του κόσμου τούτου» τον διάβολο, τον οποίο επικαλείται συχνά κι ο άθεος Σφακιανάκης. Γιατί όμως τον αναφέρω αυτόν;

Θεατρίνος και ψωρο-καλλιτέχνης της Λαϊκής πίστας είναι, όπως και σεις. Η πίστα μόνο διαφέρει. Δική σας ΚΑΚΟ-τεχνική πίστα τα «ξενυχτάδικα» του διασυρμού και εξευτελισμού που λέγονται «αρχιερατικά συλλείτουργα» και η Μνημόνευση Αιρεσιάρχου Πατριάρχου. Δεν είστε οι «300 του Λεωνίδα» μα οι πεντακισχίλιοι που δεν εχόρτασαν από το μάννα εξ ουρανού αλλά το μαμωνά του Ευρού. Δεν πρόκεται, όχι να επιστρέψετε στην Ελληνόψυχη Δραχμή, μα ούτε και να επιστρέψετε και στο Πατέρα και Θεό, από τον απομακρυνθήκατε με κοσμικοποίηση εωσφορική και επάρατη αποστασία.

Πού είμασταν; Στο σίχαμα… Το βδέλυγμα της ερημώσεως…

Και γιατί να μιλώ έτσι για έναν «ιεράρχη» και επίσκοπο «εις τόπον και τύπον Χριστού»; Σου ΑΡΕΣΕ πολύ, αυτό το τελευταίο;; Ε, λοιπόν θα σου το ξαναπώ, διότι μου θυμίζεις κείνον τον αυτοκινητοπωλητή στην εύστοχη εκείνη διαφήμηση: «Μ’ αρέσει να τα’ ακούω!»

ΟΛΟΥΣ εσάς τους εωσφοροπροβλήτους δεσποτοκράτες, σας αρέσει «μούρλια» να τ’ ακούτε, τρέχουν τα σάλια σας επί τον πώγωνα, σαν ακούτε αυτή την αποθεωτική για σας φράση: «εις τόπον και τύπον Χριστού»… Πωωωωω τι μεγαλείο! «Δοξάστε με! Είμαι εις τόπον και τύπον Χριστού». Βέεεεεβαια! Και όχι κάνας τυχάρπαστος, μα Μητροπολίτης και μάλιστα κατά την τάξιν Μελχισεδέκ!

Και «αποφαίνεσαι». Και επιφαίνεσαι σκάρτος…

«Ἀποφαίνομαι ὡς Ἱεράρχης τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος! Καί ὡς Ἱεράρχης τῆς Ἐκκλησίας ΔΕΝ δικαιοῦμαι νά ἔχω ἄλλην -προσωπικήν- γνώμην καί ἄποψιν ἀπό τήν ἐπίσημον ἄποψιν τῆς Ἐκκλησιαστικῆς Διοικήσεως»!

Ναι, δέσποτα των Καλαβρύτων;;;

Και για πές μου, σε ποιαν Ακολουθία, σε ποία Ιερουργία, Μυστήριο και Προσευχή, είδες εσύ την ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ Κατακλείδα αυτή: «Δι’ ευχών της Αγίας Εκκλησιαστικής Διοικήσεως ημών», αντί για το Δογματικό, Ομολογιακό και Θεαρχικό: «Δι’ ευχών των Αγίων Πατέρων ημών»;;;

Για έναν άθεο δήμαρχο έγινες πυρ και μανία, λιοντάρι μανιασμένο, φωτιά και λάβρα να ξερνά… αλλά… για τις Βλασφημίες και Αιρέσεις του Οικουμενικού σου Προέδρου, για τις ΑΝΕΠΤΡΕΠΤΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ και Νομοκανονικές ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ με τον Πάπα, «τσιμουδιά»;

Δεν έχεις δικαίωμα να «αποφαίνεσαι» αλλά να διαφαίνεσαι με διαφάνεια Αγιοπατερική και Παρρησία Ευαγγελική, όχι δουλοπρέπεια υποτελειακή στην «Εκκλησιαστική σου Διοίκηση». Δεν είναι η «Εκκλησιαστική Διοίκηση» που διοικεί το Διαχρονικό Σώμα του Χριστού, μα οι Διαχρονικοί Άγιοι Πατέρες. Αυτούς θα ακούσεις.

Εάν η Εκκλησιαστική σου Διοίκηση, ο πατριάρχης σου, σου δώσει εντολή να τον Μνημονεύεις, τη στιγμή που αυτός μνημονεύει τον Αιρεσιάρχη Πάπα, ενώ οι Άγιοι Πατέρες σου δίδουν εντολή, μέσω του Μεγάλου και Ιερού Φωτίου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως (ολογράφως παρακαλώ και όχι «κ/πόλεως», γιατί και μένα «μ’ αρέσει να τα’ ακούω») και εν Αγίω Πνεύματι, να ΠΑΥΣΕΙΣ την Μνημόνευσιν αυτού του Παναιρετικού, διότι η Μνημόνευση αποτελεί «συγκοινωνίαν τελείαν, πίστεως αποδοχή και υποταγή προς το υπερέχον», τότε εσύ θα ακούσεις αυτούς, τους Αγίους Πατέρες, και όχι την Νεωτερίζουσα και Αιρετίζουσα «Εκκλησιαστική σου Διοίκηση!»

Εάν η Εκκλησιαστική σου Διοίκηση, σου δίδει εντολή να συμφύρεσαι, να συνουσιάζεσαι και να κυλιέσαι στο Εωσφορικό, το παναιρετικό και βρωμερό βούρκο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Βλασφημιών, ως ισότιμο και ισόκυρο μέλος, εσύ ΔΕΝ θα ποιήσεις το Θεαρχικό Σώμα του Χριστού, ΜΕΛΟΣ της Πόρνης της Βαβυλώνος της Μεγάλης. Και όμως εσύ το κάνεις! Διότι δεν έχεις τάχα «ἄλλην -προσωπικήν- γνώμην καί ἄποψιν ἀπό τήν ἐπίσημον ἄποψιν τῆς Ἐκκλησιαστικῆς Διοικήσεως»!

Η Ορθόδοξη Πίστη, αγαπητέ και συνάμα σιχαμερέ ιεράρχα Καλαβρύτων, δεν είναι θέμα “προσωπικής γνώμης και απόψεως”. Η «Εκκλησία» στην οποία ανήκεις, είναι οργανικό, (συν)ουσιαστικό Μέλος του Π.Σ.«ε». Εσύ καταπατείς των Πατέρων τη Φωνή, και αρνείσαι, φοβείσαι, δειλιάζεις να απευθύνεις την του Προδρόμου Φωνή:

«ΟΥΚ εξεστί σοι, Πατριάρχα, συλλειτουργείν και συμπροσεύχεσθαι μετά του Πάπα!»

«ΟΥΚ εξεστί σοι, Ιερά μου Σύνοδος και Διοίκησις Εκλησιαστική, να φθείρετε το Σώμα του Χριστού ποιούντες ΕΝΩΣΙΝ και ΚΟΙΝΩΝΙΑΝ βδελυράν, σιχαμερήν, μετά του Παγκοσμίου Συμβουλίου Βλασφημιών, διότι θα σας φθείρει ο Θεός!»

Δυστυχώς όμως, εσάς όλους τους δεσποτοκράτες, δεν σας νοιάζει η φθορά την οποία κατεργάζεται στα πρόβατα που σας εμπιστεύτηκε ο Θεός, η Παναίρεση του Οικουμενισμού.

Δεν σας νοιάζει η φθορά του συμβιβασμού, της συνυπάρξεως και της διαιρέσεως, η φθορά της προωθήσεως της παναιρέσεως, η φθορά και η ΜΟΛΥΝΣΗ της Μνημονεύσεως «καν ορθόδοξος ει ο αναφέρων» δηλαδή όλοι εσείς, οι Αγιογραφικώς και Συνοδικώς κατεδικασμένοι ως ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΙ, επειδή συνεχίζετε εν γνώσει σας, συνειδητά, να ΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ με ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΥΣ!!!

Τι θέλω ο χαζός εγώ και σε παραπέμπω σε Πατέρες; Ξεχάστηκα! Εσένα μόνο σε ενδιαφέρει «η άποψη της επισήμου Εκκλησιαστικής Διοικήσεως!»

Σε ενδιαφέρει ο μολυσμός και η προσβολή της Θείας Κοινωνίας όταν αυτή μεταδίδεται σε αθέους, αλλά δεν σε ενδιαφέρει ο μολυσμός και η προσβολή της Θείας Κοινωνίας όταν το όνομα το οποίον Μνημονεύεται για την εγκυρότητα του Μυστηρίου, κηρύσσει ΑΙΡΕΣΕΙΣ απεχθείς και σιχαμερές, αιρέσεις βλαβερές και φθοροποιές!

Να τις απαριθμήσω; Δεν χρειάζεται! Τα γνωρίζεις ΟΛΑ καλύτερα από μένα.Τα γνωρίζεις και σιωπείς. Και αυτή η ένοχη σιωπή σου, αυτή η ΚΟΙΝΩΝΙΑ σου θα σε ΚΟΛΑΣΕΙ, εάν δεν μετανοήσεις. Δεν το λέγω εγώ και δεν το εύχομαι εγώ! Το προειδοποιεί ο Ίδιος ο Θεός!

«Τοῖς δὲ δειλοῖς καὶ ἀπίστοις καὶ ἐβδελυγμένοις καὶ φονεῦσιν καὶ πόρνοις καὶ φαρμακοῖς καὶ εἰδωλολάτραις καὶ πᾶσιν τοῖς ψευδέσιν τὸ μέρος αὐτῶν ἐν τῇ λίμνῃ τῇ καιομένῃ πυρὶ καὶ θείῳ, ὅ ἐστιν ὁ θάνατος ὁ δεύτερος!» (Αποκ. 21, 8).

Αφήνω κατά μέρος τον πρώτο σας θάνατο το σαρκικό, διότι δεν μας επιτρέπουν οι Πατέρες να ασχολούμεθα με τα σαρκικά, ότι ΚΥΝΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΕΦΘΕΙΡΑΝ τον Αμπελώνα Μου!

Αφήνω κατά μέρος τις ΦΡΙΚΤΕΣ και άκρως προσωπικές αποκαλύψεις και προειδοποιήσεις που μας έκανε ο Άγιος Γέροντας π. Αυγουστίνος για πολλούς Ομοφυλοφίλους επισκόπους και ιερείς, ΑΚΟΜΗ και στον ΑΘΩ!! Τα έχω ηχογραφημένα, ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ. «Του παρόντος κόσμου πάροικοι» περιφρονούμε όσα ανήθικα ποιούν οι επισκόποι και σε όσα περιπίπτουν οι παροικούντες εν Ιερουσαλήμ…

Αφήνω κατά μέρος τις ΑΚΡΩΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ, ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ και ΚΙΝΑΙΔΑΙΚΕΣ προτάσεις που μου έκανε προσωπικώς, ένας εξ’ υμών σιχαμερός εν ενεργεία δεσποτοκράτης, όταν βρισκόμουν σε κατάσταση φοβεράς θλίψεως λόγω δεινών οικογενειακών δοκιμασιών! Σε βρίσκουν «πεσμένο» και σου ρίχνονται οι Σιχαμεροί Θεομπαίκτες! Θεέ μου, ελέησέ τον! Θεέ μου, συγχώρεσέ τον!

Δεν μας ενδιαφέρουν αυτά! Μας ενδιαφέρει η ΑΓΙΑ ΠΙΣΤΙΣ, «άγιε» Καλαβρύτων! Τι λέγει η Αποκάλυψις; Μας μιλά για:

– τους δειλούς, τους απίστους (μαζί με αυτούς και οι αιρετικοί και οι άπιστοι Οικουμενιστές που ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ μαζί τους, και σεις με τούτους, που δεν έχουν Αληθινή Πίστη),

– τους εβδελυγμένους και ΣΙΧΑΜΕΡΟΥΣ που προδίδουν την Αλήθεια του Χριστού και ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ διά της Μνημονεύσεως με το ΒΔΕΛΥΓΜΑ της Ερημώσεως),

– τους ΦΟΝΙΑΔΕΣ που δολοφονούν μύριες ψυχές παραδίδοντάς τις στο στόμα του Λέοντα που μανιασμένα και λυσσασμένα ζητά ποιόν να καταπιεί,

– τους ΠΟΡΝΟΥΣ που τελούν ιδίως ΠΟΡΝΕΙΑ και ΜΟΙΧΕΙΑ Πνευματική συνουσιαζόμενοι μετά καταστρεπτικών αιρέσεων του Π.Σ.«ε»,

– τους φαρμακούς (τους μάγους) που μαγεύουν την Οικουμένη με πρασινολογίες και περιβαλλοντολογικές βατολογίες και ΥΒΡΙΖΟΥΝ τον Τριαδικό ημών Θεό με τις φρικτές βλασφημίες που ξεστομίζουν,

– και τέλος «τοις ψευδέσιν» που ποιούν ψέμματα και μας φουσκώνουν με ψεύδη αιρετικά, ψεύδη Οικουμενιστικά, πως τάχα ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ δόγματα σώζουν!! Πως τάχα υπάρχουν πολλές ισότιμες και ισόκυρες «Εκκλησίες» και όχι ΜΙΑ, κατά το Θεόπνευστο Σύμβολο της Πίστεως της Α’ Οικουμενικής Συνόδου! Πως τάχα υπάρχει «Βατισματική» και «Μεταπατερική Θεολογία» ενώ η Προ-Πατερικοί είναι κολασμένοι διότι «υπήρξαν θύματα του Αρχεκάκου Όφεως και εκληρονόμησαν εις ημάς την διάσπασιν!»

Η Μερίδα λοιπόν, όλων των Οικουμενιστών, και όλων όσων ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ μαζί τους και τους Μνημονεύουν, και τους μαγεύουν, και τους Λιβανίζουν, «τὸ μέρος αὐτῶν ἐν τῇ λίμνῃ τῇ καιομένῃ πυρὶ καὶ θείῳ, ὅ ἐστιν ὁ θάνατος ὁ δεύτερος!»

Σε ενδιαφέρει και σε φοβίζει η καιομένη Λίμνη εν πυρί και θείω; Σε ενδιαφέρει και σε φοβίζει ο δεύτερος ο Θάνατος, ο πνευματικός; Σε ενδιαφέρει η Αγία, Ορθόδοξή μας ΠΙΣΤΗ;

Εάν και εσένα σε ενδιαφέρει η Ορθοδοξία και οι Ιεροί Κανόνες, κάνε ΑΓΙΑ εφαρμογή τους και ΔΙΕΚΟΨΕ το Μνημόσυνο του Βαρθολομαίου και του Ιερωνύμου, αλλάς και της «ιεράς συνόδου», η οποία τους Μνημονεύει και ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΤΑΙ μαζί τους!!!

Τι;;; Δεν μπορείς να το κάνεις;;; Βγάλε τα ράσα! Παραιτήσου. Κρύψου σε καμιά σπηλιά της γης. Δεν θα προτείνω λύση Χριστολογική, Κυριακή, μυλόπετρα στο σβέρκο… Ούτε ποταμό, ούτε τη ταράτσα του κρητρίου της «Ιεράς ημών Συνόδου», ούτε τη ταράτσα του Χίλτον.

Θα σου προτείνω να τους ΑΠΕΙΛΗΣΕΙΣ τουλάχιστον ότι θα ΠΑΥΣΕΙΣ την Μνημόνευσή τους εάν:

– η τόσο αυταρχικά και αντι-Κανονολιγικά θεοποιημένη σου «Εκκλησιαστική Διοίκηση» δεν καταδικάσει ΕΠΙΣΗΜΩΣ τον Οικουμενισμό και την Μασονία,

– εάν δεν ΠΑΥΣΕΙ να Μνημονεύει τον ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ Βαρθολομαίο και τους λοιπούς Πατριάρχες οι οποίοι Μνημονεύουν τον Βαρθολομαίο και ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ με αυτόν, διά της Μνημονεύεσεως!

Να ΑΠΕΙΛΗΣΕΙΣ ότι θα ΠΑΥΣΕΙΣ την Μνημόνευση της θεοποιημένης σου «Εκκλησιαστικής Διοίκησεως» εάν αυτή δεν αποσυρθεί ΑΜΕΣΑ, ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ, από το ΒΕΒΗΛΟ, ΚΟΛΑΣΙΜΟ ΤΟ Π.Σ.«ε»!

Και άμποτε, ΑΓΙΕ ΙΕΡΑΡΧΑ, γίνει η απειλή σου ΠΡΑΞΗ ΘΕΑΡΧΙΚΗ, Πράξη Αγιοπατερική, τότε, θα σου ζητήσω συγχώρεση δημοσίως και να μου διαβάσεις ΣΥΓΧΩΡΗΤΙΚΗ ΕΥΧΗ που μίλησα έτσι άσχημα, σε επίσκοπο Χριστού! Ως τότε θα εύχομαι να πάω εγώ στην κόλαση και να σωθείς εσύ! Θα εύχομαι να είμαι «αυτός εγώ ανάθεμα είνε» υπέρ των της εκκλησίας επισκόπων.

ΠΑΥΣΑΤΕ εκκλησίας τα σκάνδαλα και τα σχίσματα!

ΠΑΥΣΑΤΕ να αποκαλείτε και να ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ τους Αποτειχισθέντες εν Κυρίω αδελφούς σας, ως δήθεν «σχισματικούς!»

ΑΚΟΥΣΑΤΕ την του Παναγίου Πνεύματος Φωνήν: «Ου γαρ Επισκόπων, αλλά ψευδεπισκόπων και ψευδοδιδασκάλων κατέγνωσαν, και ου σχίσματι την ένωσιν της Εκκλησίας κατέτεμον, αλλά σχισμάτων και μερισμών την Εκκλησίαν εσπούδασαν ρύσασθαι”.

Ακούσατε την Φωνή του Πιστού Λαού του Θεού, ΠΡΙΝ αυτή εξελιχτεί σε ΟΡΓΗ του ΘΕΟΥ!

Αρκετά υποφέρει η «Τέως Χώρα των Αγίων», η Πρώην Φιλόθεος Ελλάς, από τις κατάρες και καταπατήσεις αυτής ακριβώς της «Εκκλησιαστικής Διοίκησεως» η οποία έφερε τον Πάπα στην Ελλάδα και συνεπώς επέφερε τα πάνδεινα!

Αρκετά υποφέρει η ταλαίπωρη και πολύπαθη Πατρίδα μας, και θα υποφέρει ΑΚΟΜΗ από τον συμβιβασμό και την υποταγή αυτής της «Εκκλησιαστικής Διοίκησεως» σε αιρετικούς, ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ επισκόπους!

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ! Αυτό το ΚΑΤΙ θα ανατρέψε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Πανταζής Νικόλαος,

θεολόγος ανάξιος και σιχαμερός!

Leave a Reply