ΟΧΙ; ΠΟΙΟ ΟΧΙ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ – “WHY NOT?”

Αυτή δυστυχώς, θα ήταν σήμερα η πλειομετρική απάντηση της πλήρως παραδωμένης “νεολέρας” στην αποχαυνωτική χειμερία νάρκη που λέγεται “λούφα κι αραλίκι”.

– Οχι;; Και γιατί όχι; Ελάτε σύντροφοι να τα πάρετε. Μολών ευχαρίστως λαβέ! Έλα μωρέ! Και τί έγινε? Μη σκας, ποιά ζόρια εσύ τραβάς, θα τσακωθούμε τώρα;;; Όλοι θα πάρετε κομμάτι από τη Χώρα. Ο Νεο-μουσολίνις ντούτσε Πάπας να’ν καλά κι’ ο πονεμένος, παινεμένος και πρασινεμένος πατριάρχης. Με τα μυαλά που κουβαλάμε, κατά διαόλου πάμε!

Ολοκληρωμένο και πλήρως εφηρμοσμένο, το αναδιπλούμενο Σχέδιο ευρισκόμενο στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. “Η Μασονική Πίτα ολόκληρη κι ο Σιωνιστικός Σκύλος χορτάτος”.

Το κράτος υπόδουλο, μηδενός πολεμούντος. Η Εκκλησία υπόδουλη, αυτοπροαιρέτως, άπασα ανεξαιρέτως. Τα ήθη “ξεθώριασαν”, οι μνήμες έσβησαν κι οι νεοέλληνες απώλεσαν κάθε τιμιότητα. Η ωραιότητα, το φιλότιμο και η “ντροπή” κατήντησαν “είδος προς εξαφάνισιν” και λύρα χρυσή.

Τί τα θες; Κιφ Μαροκινό ρουφάνε οι παντελονάτες πλέον γιαγιές και τ’ αλήτικα δωδεκάχρονα τσογλάνια, αναιδέστατα τα θεία βρίζουν.

Τρίζουν τα κόκαλα των Ηρώων: Ξυπνάτε ωρέ! Αντισταθείτε βρε. Μη παραδίδεστε, ζωντόβολα, αμαχητί, για μια μερίδα μάλιστα παχιά φακή. Ακόμη κι αυτές τις κυριλέ σας καρέκλες στην εγχώρια καφετέρια του ωχαδερφισμού, μεις με το αίμα μας τις έχουμε πληρώσει…

Μη σώσει η Ελλαδίτσα μας, να μας τ’ ανταποδώσει. Τις ψυχές μας, του Έθνους τα Τάματα δεν τις εξιλεώνουν. Δεν μας λυτρώνουν οι στείροι λόγοι οι Πανηγυρικοί κι οι πριμαντόνες οι τσίτσιδες στις πασαρελοπαλεράσεις.

Από τις τηλεοράσεις οι βάρβαροι, μας έχουν ήδη κατακτήσει. Στα παιδικά υπνοδωμάτια έχουν οι διάφοροι εισβολείς εισορμήσει με τα ipads, τα wi-fi και τα “άπαιχτα” Playstation.

Έχουμε μπουχτήσει στα δάνεια, τα ομόλογα, τα κονκορντάτουμ, τα πακέτα. Σκέτα πιόνια της Στοάς Αμερικής τ’ άθεα αντρίκελα της πολιτικής σκηνής. Η υπουλότητα, η πονηρότητα κι η αισχρή απατεωνιά σπορ Πανεθνικό και καθόλου αποκαλυπτικό πως φερέφωνα της συμφοράς και επαγγελματίες φοροφυγάδες, οι συνοδικοί “άγιοι” πάντες.

Με αβάσταχτες, υπέρογκες κι απάνθρωπες φοροεπιβολές, μας ρουφούν το αίμα οι ρουφιάνοι εκλεγμένοι ψηφοθήρες, οι πανελλαδικοί οδοστρωτήρες κι ολετήρες εθνικοί. Οι άθλιοι του Ουγκώ κι οι ανθρωποφάγοι του κογκό “αθώα κατηχητόπουλα” μπροστά τους. Να μη μας βασκαθούνε. Α να χαθούνε που θέλαν και ΕΟΚ.

Η στεφανωμένη αθεϊα κι η μαζική αυτοκτονία δεν είναι καθόλου λύση! Βρύση τα δάκρυα του Θεού κι ανατριχιαστικά αισθητός ο σπαρακτικός της Θεοτόκου θρήνος. Ελλάς κλαίουσα τα αποβαλλόμενα έμβρυα αυτής και μη θέλουσα παρακληθήναι. Τις δύναται σωθήναι;

Έχουμε κρίση από τη σήψη και κατρακύλα απ’ τη σαπίλα την πανελλαδική. Η δεσποτοκρατία καλά κρατεί κι επικρατεί παντού η σατανόσπορη διχόνοια.

Η λύσις είναι μία.

Δεν θα σας την ψάλλω εγώ, σας την τραγούδησε επαρκέστατα ο φίλτατος Κινούσης:

ΧΡΙΣΤΟΣ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ, ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Leave a Reply