ΠΟΝΗΡΟΣ ΠΑΤΑ ΤΟ ΚΛΗΜΑ….

“Οι συγκρίσεις μεταξύ της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και της Ρωμαιοκαθολικής, είναι μάταιες και στερούνται νοήματος σε μεγάλο βαθμό…Κάθε ένας από εμάς πρέπει να επικεντρωθεί στην δική του δουλειά και δεν θα πρέπει να τριγυρίζει στις αυλές των άλλων…”

Τάδε έφη: “Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλος!” Υμών τε και ημών και πασών των Ρωσιών και «Δι’ ευχών των Αγίων Ρώσων ημών…» Η αυτού υψηλότητα! Η αυτού μεγαλειότητα! Η Παπόφιλη και Προσκυνηματική Οικουμενιστικότητα! Η λευκοφορούσα φαυλότητα και κυρ-αλεπουδίτσα πονηρότητα.

Η Διοικητική “Εκκλησία” της Ρωσίας ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ και προσβάλλει τη νοημοσύνη μας με το χειρότερο και φθηνότερο τρόπο! Είναι και αυτή Ενεργό, Μυστηριακό Μέλος στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Βλασφημιών! Εκεί η ρίζα όλων των κακών.

Εξισώνει και ισοκυρώνει την μολυσμένη και συμβιβασμένη υπόστασή της με όλες τις άλλες αιρέσεις – μέλη, καθώς και ενώνει λειτουργικά τους πιστούς της με την απόλυτη εξουσία και ειδωλοποιημένη-θεοποιημένη Κεφαλή του Π.Σ.”ε”: τον Πάπα! Ισοπεδώνει τα πάντα!

Το να κάθεται ο Κύριλλος να κατηγορεί κυρα-κατινίστικα το Βαρθολομαίο, ενώ ο ίδιος εμπλέκεται στην ίδια βεβηλωτική λάσπη και οικουμενιστική σαπίλα, αυτό συνιστά το άκρον άωτον της Εκκλησιολογικής Υποκρισίας.

Ας αποτραβηχτεί από το Σατανικό Π.Σ.”ε”, ας παύσει οποιαδήποτε κοινωνία με τα λοιπά Πατριαρχεία, ας αρνείται να Ενσωματώνεται με Ακοινώνητους και να καταντά τον εαυτό της Ακοινώνητη και ΜΕΤΑ να έρθει να μας πουλά πνεύμα περί του ποιος θα τριγυρίζει σε αυλές αλλουνού, στον Εωσφορικό Αυλόγυρο του Οικουμενισμού!

Όσο για την πολυπόθητη Οικουμενικότητα και Πρωτείο στη Μητρότητα που ονειρεύεται και λιγουρεύεται με στομαχικές διαταραχές στη διαπασών, ο πασών των Ρωσιών, ας του υπενθυμίσουμε πως η Β’ Οικουμενική Σύνοδος τα όρισε, διόρισε και προσδιόρισε έτσι, «διά το είναι αυτήν, (την Κωνσταντινούπολη) «Νέαν Ρώμην», (Παρ. Β, 5) και μόνο Οικουμενική Σύνοδος μπορεί να το αλλάξει. Ας πάψει το κυνήγι μαγισσών, ο παπόφιλος πασών των Ρωσιών.

Όσο και να «χτυπιέται» στη Σύνοδο του 2016, την Οικουμενιστική «ως το μεδούλι», «φραπές δε γίνεται», Οικουμενική δεν θα είναι. Οι Ορθόδοξοι Πιστοί, την έχουν πραγματικά απορρίψει, πριν καν προλάβει να ξεκινήσει. Εάν θα είναι τελικά, επίσημο, επίτιμο Στέλεχος Ηγετικό, να προεδρεύει του Ιησουΐτη Πάπα η μουτσούνα, τότε… άιντε καραγκούνα, «γειά σου μπαμπάκο, ώπα, ώπα!» που λέει κι’ ο Κοπρίτης!

Να ‘σου κι ο ερωτιάρης «τγιτερίτης», «αγαπητό μου ντάρλιγκ, ανυπομονώ να σε δω του χρόνου στη Σύνοδο τη Μεγάλη! Μεγάλοι και εμείς, μεγάλος ο καθείς, μεγάλα τα απιστίας κατορθώματα, εν τη πηγή της Οικουμενιστικής φλογός!

Leave a Reply