Προσδιορισμός και ουσία της “Διακοπής Εκκλησιαστικής Κοινωνίας”

Πριν αρχίσετε να εκσφενδονίζετε τα διάφορα Θεομπαικτικά και υποκριτικά σας “ουδέποτε” και “έλεος” και “δεν τελούμε ποτέ Διακοπή Εκκλησιαστικής Κοινωνίας” και τα λοιπά σας “λιπάσματα” κι ανώριμα σοφίσματα περί “εντός τειχών” κλπ. θα πρέπει να είστε όλοι συνεπείς, όχι μόνο με τον “σύγχρονο” εαυτό σας και τους “σύγρονους” γέροντές σας, αλλά πάνω από όλα συνεπείς με την Αλήθεια, τον Χριστό ο Οποίος Είναι η Αυτο-αλήθεια και δεν επιδέχεται μαγαρισμό ψεύδους και μολυσμό πλάνης και δεν ευλογεί κοινωνία, συνύπαρξη και συμπόρευση Φωτός μετά σκότους.

Να είστε συνεπείς με το Διαχρονικό Σώμα του Χριστού, τους Αγίους Πατέρες, και όχι με την Παναιρετική Διοίκηση – διακυβέρνηση της εξωτερικής Δομής της “συγχρόνου” εκκλησίας, την συμβιβασμένη και δουλοποιημένη ιεραρχία η οποία ΚΟΙΝΩΝΕΙ απροκάλυπτα με την Αίρεση!

Όλοι σας, Χριστοϋφαντε, π. Νικόλαε, π. Νικόδημε, π. Νεκτάριε, π. Ιωήλ κι ο Μανωλιός με τσι μαντινάες επαέ, αλλά και συ Δαμασκηνέ Αγιορείτα Μοναχέ με το αλλοπρόσαλλο: «…. δίχως διακοπήν εκκλησιαστικής κοινωνίας με τον αιρετίζοντα επίσκοπο, αλλά ταυτόχρονα χωρίς νά έχουν κοινωνία μέ τήν αίρεση», όλοι σας λοιπόν, τελείτε ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και τολμείτε και κατηγορείτε εμάς για αυτό ακριβώς που ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ οφθαλμοφανώς, ουσιαστικώς και κοινωνιακώς επιτελείτε: ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!

Για ΝΑ ΔΟΥΜΕ λοιπόν ΠΟΙΟΣ ΚΟΙΝΩΝΕΙ με ποιόν και ποιος ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ από ΠΟΙΟΝ!!

Πρώτον, κύριον και βασικόν: Με την διακήρυξη αιρέσεων και κακοδοξιών από οποιονδήποτε, έχουμε δική του νοητή, πνευματική ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ του με την πρώτη Διαχρονική Εκκλησία, η οποία ασφαλώς κατέχει την Αγιοπατερική Αλήθεια. Έστω και εάν αυτός περιφέρεται, προβάλλεται και κινείται “εντός των τειχών” της επισήμου, Διοικητικής Εκκλησίας. Έστω και εάν δεν έχει ακόμη επισήμως καταδικαστεί. Πάντως, δια της αιρέσεώς του τελεί: ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!

Με την Μνημόνευση έχουμε μυστηριακή ΕΝΩΣΗ προσώπων και ιδεών, ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ πίστεως του μνημονευθέντος, είτε αυτή είναι υγιής, είτε αιρετική. Όταν μνημονεύω αιρετικό, ακόμη και μη επισήμως-συνοδικώς καταδικασμένο, τότε τελώ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! Διακόπτω την Εκκλησιαστική μου Κοινωνία με την ως άνω Διαχρονική, Αποστολική, Αγιοπατερική Εκκλησία και αιρέομαι-αιρούμαι, κόβομαι και ξεπετιούμαι από την Αληθινή Εκκλησία και ενώνομαι με την αίρεση και το ψεύδος που διάκηρύττω.

Με την αλληλο-μνημόνευση οικουμενιστών αρχιερέων, έχουμε αλληλο-ενσωμάτωση και αλληλο-περιχώρηση, ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ. Δηλαδή ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ με την Εκκλησία των Αγίων Πατέρων.

Με την δική σας τώρα αναγνώριση και αποδοχή των “ΨΕΥΔ-επισκόπων και ΛΥΚΟποιμένων” (ορισμοί του Αγίου Πνεύματος, όχι δικοί μου) ως κανονικών πλέον επισκόπων, με τη δική σας ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ μετά των παραπάνω ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΩΝ, τελείτε και εσείς μαζί τους: ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!! Κόβετε κάθε Εκκλησιαστική Κοινωνία με τους Πατέρες και ΚΟΙΝΩΜΕΙΤΕ μετά ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΩΝ και ΕΧΘΡΩΝ του Θεού, εχθρών της Αληθείας, χάριν Νεο-εκκλησιαστικής ομονοίας.

Απλά τα πράγματα:

Εσείς και οι ηγέτες σας:

– ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΕ Πατριάρχη που ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ Πάπα και κηρύττει πλήθος αιρέσεων και πληθώρα κακοδοξιών. Τις γνωρίζετε καλά αλλά εάν θέλετε και μου δώσετε χώρο, τις αναφέρω.

– ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΕ Πατριάρχη ο οποίος ως Ηγούμενος-Ηγέτης σας, διά της Λειτουργικής-Αρχιερατικής, Ηγεσιακής Μελότητος και Συμμετοχής του, σας ΕΝΩΝΕΙ με το Σατανικό, βέβηλο και μαγαριστικό “Παγκόσμιο Συμβούλιο Βλασφημιών!” Αυτή σας η πεισματική παραμονή στο άνομο και αντίθεο αυτό συνέδριο δαιμονίων, στη καθέδρα μολυσμών και βουλή ασεβών, ως ενεργά και ηγεσιακά ΜΕΛΗ, σας ΕΝΩΝΕΙ με αυτή τη πανσπερμία των αιρέσεων!

Όταν είστε υπαρκτά, ζωντανά, ενεργά, λειτουργικά ΜΕΛΗ ενός τέτοιου Εωσφορικού Μορφώματος, Παναιρετικού Συγκροτήματος και Βλασφήμου ονόματος Πληθυντικού “εκκλησιών”, τότε αυτομάτως αυτοπροσδιορίζεσθε και επισήμωε τελείτε: ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!

ΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ με Πατριάρχη ο οποίος ως επίσημη κεφαλή, διά των αιρέσεών του τελεί δική του αυτόματη, αυθύπαρκτη, συνειδητή και επίσημη ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ με τους Αγίους Πατέρες, τις Θεόπνευστες Συνόδους και το Πανάγιον Πνεύμα που τις εθέσπισε!!!

ΕΣΕΙΣ λοιπόν, με την ΚΟΙΝΩΝΙΑ σας αυτή, με τον ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟ Πατριάρχη, τελείτε και εσείς μαζί του ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!

Δηλαδή, για να εξηγούμαστε (διότι μας διαβάζουν σεβαστοί ακροατές):

1.  Έχουμε τη Διαχρονική Εκκλησία του Χριστού, των Αποστόλων, των Πατέρων και Συνόδων που ΟΛΟΙ κηρύττουν ουδεμία ΚΟΙΝΩΝΙΑ και άμεση, ολόκληρη ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ από αιρετικούς. Ας την ονομάσουμε συμβολικά “Ομάδα Ε” = Πραγματική, Διαχρονική ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

2.  Έχουμε τον Πατριάρχη – (“Ομάδα Ο” = Οικουμενιστής) ο οποίος διά της κοινωνίας του με τον Πάπα και το Π.Σ.”ε”, διακόπτει την εκκλησιαστική του κοινωνία με τους παραπάνω προαναφερθέντες στη παράγραφο 1.

3. Έχουμε και σας, την Ομάδα “Κ” = Κοινωνία, (κατηγορώ την κοινωνία σας!) που κοινωνείτε μετά ακοινωνήτων, και έρχεστε εκ των υστέρων να μας κατηγορήσετε για Διακοπή Εκκλησιαστικής Κοινωνίας….

4. Έχουμε και την “Ομάδα Α” = Απομάκρυνση – Αποτείχιση, η οποία κατ’ εντολήν Κυρίου Παντοκράτορος, κατ’ εντολήν Πατέρων και Κανόνων αρνείται κατηγορηματικά να κοινωνεί με τις Ομαδες Ο και Κ, και διά της αρνήσεως της κοινωνίας της αυτής και Απομακρύνσεως από την Παναίρεση, ΠΑΡΑΜΕΝΗ ΠΙΣΤΗ και αδιαρρήκτως ΗΝΩΜΕΝΗ με την πρώτη, αρχική και διαχρονική Ομάδα Ε!

Εεεεε, λοιπόν δεν έχετε το Θεό σας! Δεν είσαστε στα σύγκαλά σας. Κόψατε την ουρά σας κι επειδή την έχει κομμένη ο Πατριάρχης σας, θέλετε να την κόψουμε κι εμείς και κλαίγεστε και θρηνείτε έπειτα για “Διακοπή Εκκλησιαστικής Κοινωνίας….” Σβήσατε σεις το διακόπτη, αμπαρωθήκατε σε σκοτεινιασμένο από την αίρεση αρχοντοσαλόνι, και από τα σύγχρονα παράθυρα τολμάτε και πετροβολάτε εμάς για  “Διακοπή Εκκλησιαστικής Κοινωνίας….”

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ. ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΚΟΗΘΗ ΣΑΣ και ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ.

Πριν αρκεστείτε όμως να παίζετε με τις λέξεις και να περιπαίζετε με τη σωτηρία σας, θα πρέπει να προσδιορίσουμε επί τέλους, το είναι “εντός, εκτός και επί τα αυτά” και πότε έχουμε σχίσμα.

Σχίσμα έχουμε με τη δημιουργία νέων Συνόδων και τέλεση ανεξέλεγκτων χειροτονιών, πράγμα στο οποίο ΔΕΝ ΠΡΟΒΗΚΑΜΕ εμείς οι Αποτειχισθέντες!

Έχουμε το Πανάγιον Πνεύμα, τον Μέγα Φώτιο τον Ιερό και πλειάδα, εκατοντάδα Αγίων Θεοφόρων Πατέρων Συνοδικών να βροντοφωνούν: Οι Αποτειχίζοντες εαυτούς της κοινωνίας “ΟΥ ΣΧΙΣΜΑΤΙ την ένωσιν της Εκκλησίας κατέτεμον!!!”

Έχουμε συμβιβασμένους σαν κι εσάς να φωνασκούν: “Είστε σχισματικοί, εκτός εκκλησίας!”

Σχίσμα έχουμε, όταν Μνημονεύουμε εν πλήρη αρχιερατική καταστολή, γυμνή τη κεφαλή, εξ’ “ωραίας” κακασχήμου πια Πύλης, τον Πάπα!

Σχίσμα έχουμε όταν κηρύττουμε Διηρημένη εκκλησία, Βαπτισματική θεολογία των Κλάδων και αδελφών εκκλησιών!

Σχίσμα έχουμε όταν ΕΝΩΝΟΥΜΕ μυριάδες πιστούς με το Σατανικό και βέβηλο “Παγκόσμιο Συμβούλιο Βλασφημιών” και δεν αποσυρόμαστε αμέσως, δεν καταργούμε τη μολυσματική μελότητα.

Σχίσμα έχουμε, Χριστοϋφαντε, όταν σχίζουμε τον άραφο Χιτώνα του Χριστού κηρύσσοντας “πολλές αδελφές εκκλησίες” και παραγινόμαστε Μέλη με αυτές, και υφαίνουμε την παναίρεση του Οικουμενισμού διακηρύττοντας διά του Πατριάρχου σας πως όλα τα διαχριστιανικά δόγματα ΣΩΖΟΥΝ!!!

Σχίσμα έχουμε, π. ΙΩΗΛΛΛ!!!, όταν υπεραιρόμαστε και αιωρούμαστε με αιρετικό διαχωρισμό Εκκλησίας των Αγίων Πατέρων και εκκλησίας Συγχρόνων Γερόντων!

Σχίσμα έχουμε, ώ Νέφος Νεοεποχίτικο των Σιγονταρο-Οικουμενιστών απάντων, όταν ΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ με ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΥΣ και εκτοπίζετε εμάς “εκτός” Εκκλησίας, τη στιγμή που βρίσκεστε ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΚΤΟΣ Εκκλησίας Διαχρονικής και ΕΝΤΟΣ της ϕρικτής Παναιρέσεως του Οικουμενισμού.

Το θέμα δεν είναι τόσο το εντός και εκτός των τειχών, αλλά ποιος στήνει ΤΕΙΧΗ γύρω ΑΠΟ την Πίστη και ΠΟΙΟΣ τα γκρεμίζει αυτά τα τείχη. Ποιος πηδάει αυτά τα Τείχη “να τα φτιάξει” με Προβατίνα Αριστοκρατική. Ποιος, ένα και δύο πηδάει τα κύματα και τρέχει αγαλομένω ποδί στη παντούφλα του Πάπα.

Εχουμε υποχρέωση εσωτερική, να Αποτειχιστούμε ώστε να εμπειρευτούμε και εμείς το του Αγίου Μάρκου του Ευγενικού:

“Πέπεισμαι γαρ ακριβώς ότι, όσον αποδιίσταμαι τούτου (του Λατινόφρονος, Αιρεσιάρχου Πατριάρχου) καί των τοιούτων, (των εμμέσως προωθούντων την παναίρεσιν και κοινωνούντων μετ’ ακοινωνήτων, συμπορευομένων μετά αιρετικών, άλλο τόσο) εγγίζω τω Θεώ και πάσι τοις (Αποτειχιζομένοις) πιστοίς Πατράσι, καί ώσπερ τούτων χωρίζομαι, ούτως ενούμαι τη Αληθεία και τοις Αγίοις Πατράσι καί Θεολόγοις της Εκκλησίας!!!”

Ταλαίπωροι άνθρωποι… Μας αναθεματίζετε ως σχισματικούς; Σας απαντούμε:

Οι Α΄ και Β΄ Θείοι και Ιεροί Κανόνες της Γ΄ Οικουμενικής Συνόδου προειδοποιούν και αναθεματίζουν: “Όποιος ενώθηκε (διά Μνημονεύσεως και Κοινωνίας) η πρόκειται να ενωθή με καταδικασμένους και εκτός Εκκλησίας ευρισκομένους αιρετικούς εγκαταλείποντας την Εκκλησία, εκπίπτει άμεσα της κοινωνίας και της ιερωσύνης!”

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΣ εγκαταλείπει την Εκκλησία! Ιδού ποιος αναθεματίζεται:

“Αναθεματίζονται Πνεύματι Αγίω, πάσης εκκλησιαστικής κοινωνίας εντεύθεν ήδη υπό της Συνόδου εκβεβλημένοι, και ανενέργητοι υπάρχοντες» και «ήδη του επισκοπικού βαθμού απαλλοτριωθέντες» όπως κατακεραυνώνει ο Βαλσαμών, και μάλιστα προ Συνοδικής Διαγνώμης!

Τί είπατε; Δεν είναι Δογματική, Μυστηριακή, Ενωτική η Μνημόνευση;;;;; Για ακούστε και αυτό!

«Άνωθεν γαρ η του Θεού Ορθόδοξος Εκκλησία· την επί των αδύτων Αναφοράν (Μνημόνευσιν) του ονόματος του Αρχιερέως, συγκοινωνίαν τελείαν εδέξατο τούτο. Γέγραπται γαρ εν τη εξηγήσει της Θείας Λειτουργίας, ότι αναφέρει ο Ιερουργών το του Αρχιερέως όνομα, δεικνύων και την προς το υπερέχον (δογματικήν πίστεως) υποταγήν, και ότι κοινωνός εστίν αυτού, και πίστεως και των Θείων Μυστηρίων διάδοχος.”

Ποιείτε ΕΣΕΙΣ “συγκοινωνίαν τελείαν” με τον Πάπα, τελείτε “πιστεως υποταγήν” με τους αιρετικούς του Π.Σ.”ε”, και “ψεκάζετε” εμάς με της δικής σας εθελοτυφλίας το σπρέϊ για δήθεν “Διακοπή Εκκλησιαστικής Κοινωνίας….”

Όταν κάποτε, Θεού θέλοντος, μάθετε να ξεχωρίζετε τους όρους και τις λέξεις, όταν συνειδητοποιήσετε ΠΟΙΑ είναι η Ένωση, η Διακοπή και ποια η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, όταν αποφασίσετε να πάψετε να παίζετε με τα ΕΝ ΟΥ ΠΑΙΚΤΟΙΣ, ελάτε τότε να το συζητήσουμε!

Ως τότε, ΜΗ προσεύχεσθε για μας. Δεν επιθυμούμε να εγγραφούμε στα Δίπτυχα αιρετικών και ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΩΝ.

Προσεύχεσθε καλύτερα για τους Παπόφιλους και Λατινόφρονες ηγουμένους σας που αγρυπνούν με γλυκούλη πυρετούλη της Πόπης 39 και 2… όσο κι αν δεν ντρέπονται γι’ αυτό!

“Μια μέρα….” – στέλνει μήνυμα ο Τγιτερίτης Πατριάρχης, στον ποθητό του Πάπα, – “μια μέρα, μια μέεεεεερα! Θα σε παντρευτώ!” Με πάντρεμα παγκόσμιο, Οικουμενιστικό!

Και σεις, Σιγονταρο-Οικουμενιστές, καλύτερα να περιμένετε “νυν και αεί” να γίνει “Σύνοδος μελλοντική” να καταδικάσει τους Οικουμενιστές. Μέχρι τη Σύνοδο όμως του 2016 ο γάμος θα’ χει γίνει ήδη και θα μας κερνάνε και κουφέτα…

Leave a Reply