ΠΡΟΣ ΑΣΕΒΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ ΠΑΠΑ-ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΕΥΘΥΜΙΟ ΜΠΑΡΔΑΚΑ

Κάποιος “παπάς”, (ο Θεός να τον πει παπά!), αποφάσισε να βγάλει βίντεο “ερασιτεχνικό” στο youtube, το οποίο είδα εδώ και να εξευτελιστεί ανεπανόρθωτα σε ολόκληρο τον πλανήτη! Εκεί θέλησε με την “πανσοφία και ευστροφία” του να μας πει, πως “οι Αποτειχισμένοι είναι έξω από το μανδρί και μας οπωσδήποτε μας τρώνε οι λύκοι!”

 

Ομολογώ δεν τον γνωρίζω προσωπικώς. Όμως αγανακτώ, αηδιάζω και τέρμα ως εδώ! Πες με πόρνο, πες με κλέφτη ή ψεύτη, λέγε με ότι θες, ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ όμως αιρετικό να με πεις και να με βρίσεις με τον χειρότερο και προσβλητικότερο τρόπο! ΔΕΝ θα το ανεχτώ. Θα απολογηθώ και θα σου επιτεθώ ΑΣΕΒΕΣΤΑΤΕ και ξεδιάντροπε παπα-συκοφάντη.

 

Μαζί με αυτόν τον αισχρόπαπα, και ΟΛΟΙ εσείς όσοι μας θεωρείτε δήθεν “εκτός Εκκλησίας…” ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ! Σκοτισμένοι στο νου και την ψυχή, συμβιβασμένοι στην Παναίρεση την Εωσφορική, επιχειρείτε να καταπραϋνετε την πληγωμένη σας συνείδηση και να καλύψετε τις αιώνιες ενοχές σας, ρίχνοντας ΛΑΣΠΗ επάνω μας, από αυτή που υπερεκπερισσεύει άφθονη μέσα σας. Είστε ΕΝΟΧΟΙ διότι ΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ με αυτούς που κατηγορείτε και “το παίζετε” ανεύθυνοι λέγονας πως απλά “διαφωνείτε”. Δε κοιτάτε ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ λέω γω! “Διαφωνείτε…” θεωρητικώς και ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΕΙΤΕ!

 

Ο καθένας σας διαφωνεί κι ο καθένας σας εκφράζει την διαφωνία του αυτή με ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ τρόπο! Και γίνεσθε όλοι ένας αχταρμάς και ένα υποταγμένο κράμα διαπροσωπικών απόψεων που ΜΟΛΥΝΟΥΝ την Αγία Ορθόδοξή μας Πίστη! Τσουβαλιάζει ο καθένας σας “τη γνώμη” του (λες και είναι αυτή ΑΝΩΤΕΡΗ από το θέλημα του Θεού) και αντί να έχετε την ταπείνωση και την αξιοπρέπεια να ερευνήσετε ΠΟΙΟΣ είναι ενδεχομένως ο ΕΝΑΣ και μοναδικός ΤΡΟΠΟΣ τον οποίο μας υποδεικνύουν οι Άγιοι Πατέρες ως προς την αντιμετώπιση των αιρετικών ποιμένων και ιερέων που τους ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ, κάθεστε και ΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ μαζί τους, επικαλούμενοι αναισθήτως μιαν ΑΘΕΗ, ΑΝΤΙΘΕΗ, ΑΝΤΙΠΑΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΥΠΑΚΟΗ!

 

Άκουσε, ευθύμιε. Δεν σε αποκαλώ “π.” Εξ’ άλλου, γιατί να σεβαστώ κάποιον που δεν σέβεται πρώτα τον εαυτό του και την ίδια την ιδιότητά του; (δεν λέγω “ιεροσύνη του” διότι κι’ αυτό σχετικό είναι και συζητήσιμο…) Το γράφεις από μόνος σου και με κεφαλαία: “ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ” χωρίς το “π”.

 

Είναι πάντως ΝΤΡΟΠΗ για ιστολογικό οικόσημο Χρήστη να βάζεις τη φωτογραφία σου, το “μπούστο” σου και “την αφεντειά σου!” Θα ήταν πολύ καλύτερο και ταπεινότερο να έβαζες κάποια εικόνα (όπως αυτήν την τρίπτυχη της Υπεραγίας Θεοτόκου που διαφαίνεται πίσω από το δεξί σου ώμο) ή έστω κάποιο σύμβολο, αλλά όχι (με το συμπάθειο) “τη φάτσα σου…” ΔΕΝ εμπνέει η μορφή σου, δεν το καταλαβαίνεις;;;;

 

Δεν έχω ΚΑΜΙΑ μα καμία “ταραχή” κι ας με λένε “Πανταζή”… Έχω μάλλον λύπη, αηδία και αποστροφή για το κατάντημά σου. Για την ΠΛΑΝΗ σου τη ΦΟΒΕΡΗ! Δεν θα επεισέλθω στα άλλα ευτράπελα, σαχλά και ΗΛΙΘΙΑ που λέγεις. Και ΜΗ μου πεις “βρίζω”. Κοιτάζω το λεξικό: “ηλίθιος” =

  1. αυτός που υστερεί νοητικά
  2. αυτός που δεν έχει λογική
  3. αυτός που λέγει πράγματα που δεν αρμόζουν.

 

Με σένα, γερο-ευθύμιε, ισχύουν ΚΑΙ τα τρία!

 

1. Υστερήσαι νοητικά, όχι από κοινόν νου – περιφρονητέος αυτός υπάρχει – αλλά από νουν Χριστού, νου των Αποστόλων, νου των Αγίων Πατέρων. Τολμάς και αποκαλείς “παγίδα και πλάνη” αυτό το οποίο μας ΕΝΤΕΛΛΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ: Τα πρόβατά ΜΟΥ “ἀλλοτρίῳ δὲ οὐ μὴ ἀκολουθήσωσιν, ἀλλὰ φεύξονται ἀπ’ αὐτοῦ, ὅτι οὐκ οἴδασι τῶν ἀλλοτρίων τὴν φωνήν” (Ιωάν. ι’ 5). ΦΕΥΞΟΝΤΑΙ!  Άρα ο Χριστός “πλάνης διάκονος;;;;” ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ!!!

 

Αυτήν την ΑΠΟΦΥΓΗ Εκκλησιαστικής Κοινωνίας την υποδεικνύουν οι Άγιοι Απόστολοι: «Ώσπερ γαρ τω καλώ ποιμένι το μη ακολουθούν πρόβατον λύκοις έκκειται εις διαφθοράν. Ούτω τω πονηρώ ποιμένι το ακολουθούν πρόδηλον έχει τον θάνατον ότι κατατρώξεται αυτό. Διό φευκτέον από των φθορέων ποιμένων!” (Αποστ. Διαταγαί Β΄ ιθ΄). ΦΕΥΚΤΕΟΝ! Όχι μόνο από τους ποιμένες γενικώς και αορίστως, αλλά και από την Σύνοδο των ποιμένων αυτών, από την ιεραρχία τους, την πατριαρχία τους και τα μυστήριά τους, τα οποία “ΜΟΛΥΣΜΟΝ έχουσιν ΚΑΝ (ακόμα ΚΙ ΑΝ) είναι “ορθόδοξος” ο αναφέρων (ο λειτουργών)” (Άγιος Θεόδωρος ο Στουδίτης).

 

Αυτήν την ΔΙΑΚΟΠΗ Εκκλησιαστικής Κοινωνίας μας την υποδεικνύουν οι Άγιοι Πατέρες: «Αιρετικός εστίν ο ποιμήν; λύκος εστίν. ΦΕΥΓΕΙΝ εξ αυτού και αποπηδάν δεήσει μην απατηθήναι προσέλθειν καν ήμερον αυτού παρισαίνειν δοκεί, φύγε την κοινωνίαν και την προς αυτόν ομιλίαν ως ιόν όφεως» (Μέγας Φώτιος). ΦΕΥΓΕΙΝ ΚΑΙ ΑΠΟΠΗΔΑΝ. ΦΥΓΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑΝ.

 

Εσύ όμως, γερο-πλανεμένε, μας υποδεικνύεις να ΜΗΝ ακούμε το Χριστό, τους Αποστόλους και τους Αγίους Πατέρες! Μας υποδεικνύεις ΝΑ ΜΗΝ φεύγουμε διότι η “σοφία σου” προβλέπει υποτίθεται “παγίδα, εκτοπισμό και πλάνη”… Η “πανσοφία” σου, γερο-κουρκούτη, θα μας τρελάνει! Εκ των υστέρων διαβλέπεις και “ταραχή”, ω διατεταραγμένε τη συνειδήσει, ασυνείδητε εσύ. ΞΥΠΝΑ πριν είναι αργά!

 

2. Δεν έχουν καμία λογική τα επιχειρήματά σου. Λες πως η Αποτείχιση είναι εκτοπισμός απ’ το μαντρί και έπειτα μας τρώει ο λύκος. Αλήθεια παπα-λύκε; Από ΠΟΙΟ μαντρί εκτοπίστηκα; Από το μαντρί των Γ.ΟΧ.; Των Κυπριανιτών; Των Ματθαϊκών; Του Βαρθολομαίου; Του Χαρκιανάκη; ΤΕΤΟΙΑ μαντριά ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ!! Τέτοια σχίσματα να λείπουν από την Διαχρονική Εκκλησία του Χριστού, από το Προαιώνιο, Διαιώνιο και Υπεραιώνιο Μαντρί του Χριστού που δεν γνωρίζει σχίσματα και ΑΡΝΕΙΤΑΙ να ΚΟΙΝΩΝΕΙ με ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΥΣ.

 

3. Λέγεις πράγματα που δεν αρμόζουν. Εσύ ο ίδιος κοινωνείς με όσους καταδικάζεις. Ο Μέγας Αθανάσιος μας λέγει την μεγάλη και πικρή αλήθεια για την ουσία της ΕΝΟΧΗΣ και αυτοκαταδίκης όλων όσων κοινωνούν με ακοινωνήτους: «Καὶ ἐὰν κάποιος ὁμολογεῖ μεν τὴν ὀρθὴ πίστη (σαν εσένα, ιερέας, πνευματικός, γέροντας ή και θεολόγος) ἀλλὰ ΚΟΙΝΩΝΕΙ μὲ αὐτούς (τους αιρετικούς), νὰ τὸν προτρέπετε νὰ σταματήσει νὰ τὸ κάνει· κι ἂν δεχτεῖ τὴν σύστασή σας νὰ τὸν ἔχετε σὰν ἀδελφό (όχι πλέον πνευματικό). Ἂν όμως ἐπιμένει, ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ. Ἔτσι θὰ διατηρήσετε τὴν καθαρὴ πίστη καὶ ἐκεῖνοι βλέποντάς σας θὰ ὠφεληθοῦν» (Μ. Ἀθανασίου, Τοῖς τὸν μονήρη βίον ἀσκοῦσι, P.G. 26, 1188ΒC).

 

Σε εγκαταλείπουμε και σένα και τις κουτοπονηριές σου. Δεν εγκαταλείπουμε όμως την “εν δυσίν και τρισίν οριζομένη” ΑΓΙΑ ΜΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Εν μέσω ημών ο Θεάνθρωπος Δεσπότης και όλοι οι άλλοι δεσποτοκράτες να κάνουν στην άκρη! Δεν θα κάνουμε σχίσματα, μα ΟΥΤΕ και θα προστρέξουμε να υπαχθούμε απεγνωσμένα σε Παλαιοημερολογίτικα ΣΧΙΣΜΑΤΑ, όπως ανεπίτρεπτα μας προτρέπεις, γερο-αποστάτη.

 

Όσο για σας τους Παλαιοημερολογίτες αδελφούς που τυχόν θεωρήσετε προσβολή τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ που λέγω, σας δηλώνω, όπως έχω δηλώσει ΠΟΛΛΕΣ φορές στο παρελθόν:

 

Α)  ΝΑΙ, κακώς πολύ ΚΑΚΩΣ έγινε η αλλαγή του Ημερολογίου! Έγινε για χάρι του Πάπα! ΚΑΛΩΣ διεμαρτυρήθηκαν οι προπάτορές μας. ΚΑΛΩΣ ΕΦΥΓΑΝ, ΚΑΛΩΣ Απομακρύνθηκαν από τους Οικουμενιστές. ΚΑΛΩΣ Αποτειχίστηκαν, αρχικώς….

ΚΑΚΩΣ όμως δημιούργησαν διάφορες πολυαναφυόμενες, αλληλομαχόμενες και αλληλο-αφοριζόμενες συνόδους.

ΚΑΚΩΣ δημιούργησαν ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ (όσο κι αν δεν σας αρέσει ο ΑΛΗΘΗΣ και επακριβής αυτός όρος!)

Εάν παρέμεναν Αποτειχισμένοι, ΧΩΡΙΣ την δημιουργία ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ συνόδων, ο Θεός θα έβλεπε τον αγώνα και την θυσία τους και ΘΑ τους έστελνε ακόμη και ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ Αποτειχισθέντες οι οποίοι θα κατεδίκαζαν την αλλαγή και την σύνοδο την Οικουμενιστική και θα παρέμεναν στην ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ Εκκλησία του Χριστού!

 

Εσείς όμως, τα φέρατε απ’ εδώ, τα φέρατε απ’ εκεί, πήγατε μέχρι την Αμερική και ξαφνικά “εξοικονομήσατε” επισκόπους για να στηρίξετε τις ανεξέλεγκτες χειροτονίες σας. Από που; Από την Ρωσσική Εκκλησία της Διασποράς, η ΟΠΟΙΑ, ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ, ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ στο Πατριαρχείο της Μόσχας (!!!!!), (μοσχαναθρεμμένοι μου εσείς) και ΚΟΙΝΩΝΕΙ με όλους τους εκλεκτούς του ΚΟΛυμπαρίου.

 

Κι έρχεσαι και μας λες εσύ: “να πάμε με το “Παλιό”… Σακκάκι αμάνικο, παλιό και καταξεσκισμένο, παραφθαρμένο από το σκόρο το σχισματικό…

Ναι;;;; Αλήθεια;;

Με ΠΟΙΟ “Παλιό”;

ΠΟΙΑ Σύνοδο;

ΠΟΙΑ Παράταξη και ΓΙΑΤΙ;

 

Θα πρέπει επίσης να υποδείξεις με επιχειρήματα Αγιοπατερικά και ιστορικά:

 

ΠΟΙΑ είναι η σωστή σύνοδος και για

ΠΟΙΟΥΣ λόγους υπερτερεί της άλλης.

ΠΟΙΟΣ είναι ο πραγματικός, ένας και μοναδικός,

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ “Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος” και

ΠΟΙΟΝ αυτός ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ και

με ΠΟΙΟΥΣ παραλλήλως (ή αποκρύφως) ΚΟΙΝΩΝΕΙ;

ΠΟΙΑ η δική σου προτεινόμενη και εφικτή λύση για επίσημη καταδίκη

της Παναιρέσεως του Οικουμενισμού;

 

ΜΗ μας στρογγυλοκάθεσαι λοιπόν και βγαίνεις κορακίστικα και εξευτελίζεσαι δημοσίως να μας πεις πως “μας έφαγε o λύκος…”

ΛΥΚΟΣ που σας έφαγε κι’ έφτυσε και τα κουκούτσια! ΚΟΥΝΙΑ που σας κούναγε και σας νανούριζε “νανι-νάνι!” Που θα μας πεις εσύ, πηδήξαμε από τη στάνη! ΣΛΑΤΑ τα ‘χεις κάνει και δεν έχεις την παραμικρή ιδέα τι πάει να πει ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ! Καλύτερα ασχολήσου με… το εμπόριο! Δεν μας ενδιαφέρεις καθόλου, παπα-λύκαρε! Άντε στη τρύπα σου, στο τρεχαντήρι σου και ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΟΓΙΑ!

 

 

Πηγή:  http://www.wallingoff.com/706

 

Leave a Reply