ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ

Διάβασα στην Εφημερίδα “Ορθόδοξη Αλήθεια” ότι ο προϋπολογισμός της “Μεγάλης” (μεγάλη η χάρη της!) “ΠAN-ορθόδοξης” (ο “θεός” “ΠΑΝ” εμπνευστής και καθοδηγητής της!) Συνόδου, η οποία θα λάβει χώρα αυτό το ξέχωρο καλοκαίρι που θα ‘ρθεί, και μονιασμένους όλους αντάμα θα μας βρεί στην Κνωσοκλώσσα Κρήτη του ψευτοθεού Μήνωα, αναμένεται να ξεπεράσει το ποσό των 70.000.000 ευρώ!!”

Για να ΜΗΝ τρελλαθώ! Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου, μα θα το πω! ΑΛΗΘΕΙΑ θα πω! Αγαπητέ Ορθόδοξε Πιστέ Λαέ του Θεού! ΜΗΝ πιστεύεις όλα όσα σου λένε οι δεσποτοκράτες-θεοκράτες και σατανοκράτες της συμφοράς του Έθνους! Έχουν χάσει όχι μόνο την εμπιστοσύνη του Λαού, αλλά ακόμη και αυτός ο διάβολος τους φοβάται και ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ απ’ αυτούς!

ΜΗΝ τους ακούς! ΟΛΑ όσα λένε, είναι μόνο Η ΜΙΣΗ ΑΛΉΘΕΙΑ! Κι αν θέλεις να είσαι ακριβής, γνώριζε πως ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ προυπολογισμός ανέρχεται τουλάχιστον στα ΔΙΠΛΑΣΙΑ του δημοσίως και διπλωματικώς δηλωμένου ποσού, δηλαδή 140,000.000!! ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ!!

Αυτά όλα τα οποία υπευθύνως καταθέτω, τα δηλώνω με στοιχεία και ενδείξεις και προυπολογισμούς οι οποίοι έχουν διαρεύσει από κρατικούς ισολογισμούς, τους οποίους ασφαλώς διακατέχω εν σχέσει με το αστρονομικό κόστος των “πανορθοδόξων Συνόδων” που έλαβαν χώρα εδώ στην Αυστραλία με κεντρικό, προσκεκλημένο και “τιμώμενο” ομιλητή τον Νεο-Νικολαϊτη Χρήστο Γιανναρά.

ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ, αγαπητέ και ΣΕΒΑΣΤΕ Ορθόδοξε Πιστέ Λαέ του Θεού, αυτοί οι δεδουλωμένοι δεσποτοκράτες δεν συνέρχονται “για το καλό σου” ή για την “σωτηρία της ψυχής σου” αλλά ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ, προς το θεαθήναι!! Είναι άρχοντες του μαμωνά και λάτρες της οικουμενιστικής γης, η “εκκλησία πονηρευομένων” και συνοδικώς συνερχομένων “δι’ ευχών των αγίων της γης”. Ορατής Ληστρικής Συνόδου απειλής. Σχισμάτων απειλής. Αναθεμάτων και κολασμών απειλής.

Και να το ξέρεις, ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ, ανεξαιρέτως παντού και πάντοτε αποζημιώνονται υπερπλουσίως για “τον κόπο τους” και μάλιστα ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΊΩΤΟ (πω τί ζημιά!!) – και μάλιστα στο ακέραιο! – υπέρ του δέοντος! Του οικουμενικού πρώτου “λέοντος πυρ πνέοντος” ΟΧΙ υπέρ της Ορθοδόξου Αληθείας αλλά ΚΑΤΑ των επικριτών και αρνητών της Υπάτης Στοάς της Μεγάλης Συνόδου…

ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ, Ορθόδοξε Πιστέ Λαέ του Θεού, πως ΑΥΤΟΙ “οργιάζουν” πίσω από την πλάτη σου, και μάλιστα τη ΦΡΙΚΤΗ στιγμή που ΕΣΥ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙΣ κι’ αυτοκτονείς, ΑΥΤΟΙ οι ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ και ΑΘΕΌΦΟΒΟΙ, εκεί να δεις κάτι πρωτοκλασσάτοι καλοπερασάκιδες και μαυραγορίτες κοτζαμπάσηδες του βοσπόρου να μεταφέρονται με λιμουζίνες πολυτελείας, παρέα με τα πνευματικά “τεκνώ” τους και τους άβουλους δουλοπρεπείς τους διάκους, με τους “μπράβους” και τα μπράβο, τις επευφημίες, υστεροφημίες και δόξες.

Αυτοί διαμένουν σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία, απολαμβάνουν υπερπολυτελή γεύματα με περιζήτητες ειδικές ορέξεις να λιγουρεύονται ασυγκράτητα πατριαρχικές “ΟΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ” ώστε να’ ναι “κάπως νηστήσιμο και το μενού” (φτού και το ζαχαρούχο γάλα Νουνού στη παγωμένη φραπεδιά τους) κι όπως δημοσίως εδήλωσε βοηθός επίσκοπος της Μελβούρνης: “εμείς ως επίσκοποι έχουμε εξουσία να καταλύουμε σε νηστείες όταν πανηγυρίζει ο Ναός”, Ω ΠΑΝΥΓΗΡΤΖΗΔΕΣ του εξαποδώ και τραγοπόδαρου ΠΑΝΑ!

Πανάθλια υποκείμενα και ρασοφορεμένοι αυτοκράτορες με κάτι κοιλιές διπλάσιες από τη δικιά μου (κι έχω μεγάλη κοιλιά ΔΥΣΤΥΧΩΣ, μα ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν είμαι ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ Συνοδικός και ΠΟΛΙΣ επί Προποντίδος και Κερατίου Κόλπου κειμένη) κι όπως είπε κάποτε ο Ιωαννίνων σε δημοσιογράφο “ε πως να το κάνουμε, χρειάζεται και λίγο κοιλιά για ν’ ακουμπάει καλά το αρχιερατικό εγ-κόλπιο πάνω απο τον κόλπο, την κοιλότητα της καρδιάς, το οποίο δεν θεωρείται αρχιερατικό άμφιο, αλλά αυτοκρατορικό έμβλημα του βυζαντίου!”

Ω δικέφαλοι, διπρόσωποι και διεφθαρμένοι ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ. Μια μέρα θα αποκαλυφθείτε και θα ΦΤΥΣΤΕΙΤΕ κατάμουτρα από τους προδωμένους και καταπατημένους των οποίων το ΑΙΜΑ ΡΟΥΦΙΞΑΤΕ μέχρι τελευταίας ρανίδος ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ. Με παγωμένες Heineken και ρέψιμο που φτάνει μέχρι δω, υπέρ πάσης Ωκεανίας, γλεντάτε και καλοπερνάτε “για το καλό μας”….

Θα κάνετε και “Μεγάλη” Σύνοδο, “για το καλό μας!” Θα συμφάγητε, θα πιείτε και θα ενωθείτε, με τοποτηρητές τρισκατάρατους θα συμπροσευχηθείτε, κι αυτό “για το καλό μας!” Μεθαύριο θα μας πείτε: “Κι η Μασονία κι ο Σιωνισμός, κι ο Αντίχριστος, το χάραγμα κι τριεξάρης αριθμός, κι αυτός “για το καλό μας!” Μα και η κόλαση που μας υπόσχεστε, ΚΙ ΑΥΤΗ, “για το καλό μας!”

Αν όμως θέλετε πράγματι, στ’ αλήθεια “το καλό μας”, σας συμφέρει καλύτερα να κρεμασθεί μύλος ονικός στο σβέρκο σας και να καταποντισθείτε (Ματθ. ιη’ 6) στο Κρητικό Αρχιπέλαγος ΠΑΡΑ να αναγνωρίσετε επισήμως τις ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ως “Εκκλησίες” και να πορευτείτε αντάμα χέρι-χέρι στου Πάπα το κολομέρι για να βρείτε την υποτιθέμενη απωλεσθείσα ενότητα. Είστε ΟΙ ΚΛΕΠΤΕΣ και ΛΗΣΤΕΣ της Θείας χάριτος και η “Μεγαλοεγκυμονούσα” Σύνοδός σας κατά πάντα και διά πάντα ΛΗΣΤΡΙΚΗ!!!!!!!

Κι ΑΝ, λέγω, ΑΝ κάποιος από σας έχει ακόμη συνείδηση ζωντανή και υγιή, ΝΑ ΜΗΝ διανοηθεί να πατήσει πόδι στη Ληστρική Σύνοδο αυτή! Θα τον αναθεματίζουν οι Ορθόδοξοι Πιστοί, γενεές δεκατέσσερεις!

Leave a Reply