ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΤΑΡΑ

Δεν υπάρχει πιο μολυσματικό μικρόβιο και καταστρεπτικό κακό από την άκρατη, ακόρεστη Κομματικοποίηση!

Η κομματικοποίηση είναι η διαχρονική μιζέρια της διχόνοιας, η δολοφόνος της ομόνοιας και η Θεομίσητη κατάρα του τραγικού, εθνικού μας κατακερματισμού.

Είναι η καταθλιπτική “εποποϊα” του κρατικού παρεμβατισμού, του κτηνώδους της συνειδήσεως βιασμού, του εν πολλαίς παρανομίαις υπαρξιακού βυθισμού και χρωματικού βαπτισμού των πάντων.

Η κομματικοποίηση συνεπάγεται διαπόμπευση της δημοκρατίας και αποδιοπομποίηση της πολιτικής τάξεως. Είναι ο άναδρος εξαπονδρισμός της τοπικής αυτοδιοικήσεως, η στείρωση της άδολης πολιτεύσεως και ο κατακρεουργικός ευνουχισμός των Δήμων.

Είναι ο εξευτελισμός της νομιμότητος, η γελοιοποίηση της Συνταγματικής ισότητος, η απολυτοποίηση της ιδεολογικής επάρσεως και η διαβρωτική μέθοδος της φαυλοκρατίας.

Η κομματικοποίηση είναι ο δαιδαλώδης δίαυλος του φανατισμού και ο απειλητικός εγκέλαδος του αυταρχισμού. Είν’ ο στυγνός εκβιασμός των άβουλων και ανελευθέρων ημιμαθών, η διαστροφή των ανυπόπτων πολιτών και ο συστηματικός εκφοβισμός εντολοδόχων.

Ειν’ το εθιστικό ναρκωτικό του ψώνιου, το όπιο του πεινασμένου, το ψυχωτικό ξέσπασμα του πονεμένου και τα ντοπαριστικά αντίποινα του αδικημένου.

Είναι η μανιακή δίψα της επιβολής της παρακρατικής εξουσίας, η αχρήστευση της κοινωνικοπολιτικής ελευθερίας και η κατάχρηση δικαιώματος για ψήφο. Η προαγωγή της φατρίας, παραγωγή της υποκοσμίας και η καλοστημένη κλωνοποίηση της δουλείας.

Κομματικοποίηση ίσον οπαδοποίηση με τη ρομποτίστικη, κουρδιστική και κοροϊδίστικη έννοια του “κομματόσκυλου!” Είναι το φρενοκομείο των αφρόνων, η φαντασίωση του φτηνού και πλαστού μεγαλείου, ο οργασμός των ψεύτικων υποσχέσεων και μαζοχισμός απανωτών προδοσιών.

Η κομματικοποίηση είναι η υπνωτιστική αμμοθύελλα της μυστηριακής μυήσεως, ο ζουρλομανδύας της πλάνας πολιτικοποιήσεως και η αλλοιωτική ζάλη της αλαζονείας. Είναι η απόπτωση των πετάλων του ανθού του πολιτεύματος και η νέκρωση των κυττάρων του αγνού ενδιαφέροντος για τα κοινά.

Ο κομματικοποιημένος δεν συμμετέχει ελεύθερα και ενεργά, αξιοκρατικά και δικαιοκρατικά στη πολιτική ζωή του τόπου. Αλυσοδένεται ασφυκτικά στα πλαίσια του χουλιγκανισμού, πωρώνεται στα παρακλάδια του οπαδσμού και εγκλωβίζεται αλύπητα στα γρανάζια του αμοραλισμού.

Ο κομματικοποιημένος εκτυφλώνεται από το σκότος της αδιαλλαξίας και ψωροπερήφανα φοράει παρωπίδες σαπίλας και κομματιστικής καφρίλας.

Τάφος ανατριχίλας, δυσοσμία πεθαμενίλας, τέφρα σήψεως και αποπνικτική μαγισόσκονη συνθέτουν το πάζλ της αποσυνθέσεως του κομματικοποιημένου.

Η κομματικοποίηση αποτελεί καταστρατήγηση της κουλτούρας, κατάλυση της ισότητος, δογματοποίηση της ανισότητος, διακλαδισμός της ιδιοπροσωπίας, συνταυτισμός της σκοπιμότητος, τεμαχισμός της προσωπικότητος και παντελής εξαφανισμός της Ελληνο-Χριστιανικής μας ταυτότητος. Ο Χριστιανός δεν κομματικοποιείται. Ο Ορθόδοξος δεν ξεπουλιέται στο κόμμα. 

Η Κομματικοποίηση συνιστά βράβευση της μοναρχίας, αρίστευση της αριστοκρατίας, αποχαύνωση της ολιγαρχίας, αποχέτευση της ισότητος, διοχέτευση της δικτατορίας και σταδιακή επικράτηση της Χούντας.

Είναι η ρευστοποίηση της ραδιουργίας και σπερματοποίηση της διαφθοράς. Η ανηθικοποίηση της Ελλάδος και προστυχοποίση της διασποράς. Κομματικοποίηση εστίν οίηση ανίατη, ψυχοπαθολογική.

Η Κομματικοποίηση λογίζεται αυτοκτονία τιμής στους γκαγκστερικούς ταγματασφαλίτες και αυτοθυσία αρχικαπετάνιους της ανταρσίας της διαπλοκής.

Η κομματικοποίηση καλλιεργεί τεκτονοποίηση, ισλαμοποίηση και ομαδική εισπήδηση τρομοκρατών. Κομματικοποίηση σημαίνει δουλοποίηση “ανθρωπάκων” και βασίλειο φασιστών. Λατρευτική προσκύνηση τυφλών και εμπαθών ηγετών, πιόνια κι’ αυτοί των σκοτεινών δυνάμεων και διεθνών εντολοδόχων!

Κομματικοποίηση θεωρείται η θεοποίηση ειδωλοποιημένων και πουλημένων πολιτικάντηδων, αποθέωση ασώτων και απάτριδων, θρησκεία αθρήσκων και αθέων, οι οποίοι δεν αποσκοπούν στο ύπατο συμφέρον του κοινωνικού συνόλου και της Ελληνορθόδοξης Πατρίδος μας, αλλ’ υπηρετούν πυρετωδώς τον τιτάνιο εγωϊσμό τους, δοξάζουν τον ατομισμό τους, αποθεώνουν την ιδιοτέλεια, ασπάζονται την υποτέλεια, προωθούν την παρανομία, στεφανώνουν την ανομία, διαφημίζουν την παράβαση και σαπίζουν εσώτερα από την πώρωση.

Η κομματικοποίηση είναι η εμφανής μανία για προεδρία κι’ αρχηγία, η αναζωπύρωση της προσωπολατρίας και ταπεινωτική υποβάθμιση της αξιοπρεπείας. Θρέφει κρύφιες θύμισες Ναζισμού και τροφοδοτεί παραβατικές συμπεριφορές αναρχισμού. Υποθάλπει υποβόσκουσες τάσεις για στημένες δίκες και τροφοδοτεί ρατσιστικές εκδηλώσεις.

Η κομματικοποίηση καθιστά καρικατουροποίηση των θεσμών και κουτσούρευση των ηθών. Αποδιάρθρωση της Παιδείας και αποκαθήλωση της ευζωϊας. Η κομματικοποίηση καταντά κτηνοποίηση του ανθρώπου, αναβίωση της βαρβαρότητος και απολυτοποίηση της απανθρωπιάς.

Επενδύει στην επανίδρυση καθεστώτων αθείας και εγγυάται την κατάρρευση οικονομικής σταθερότητος. Ανέχεται παθητικά την απραξία, δοξάζει διαχρονικά, την δικομματική, εναλλακτική κυριαραχία, δέχεται την κάθε ανωμαλία και επιδέχεται την πλαστή “ομαλότητα” της Παγκοσμίου Διακυβερνησίας.

Η κομματικοποίηση δειλά προβάλλει ως προθάλαμος της Παγκοσμιοποιήσεως. Βεβαίως, δυσδιάκριτο δεινό, αθεράπευτη ασθένεια του νου και της ψυχής. Η παράλυση των ζωτικών οργάνων συνυπάρξεως ειρηνικής και ευσταθείας διαπολιτιστικής.

Κομματικοποίηση σημαίνει κοινωνική σκλήρυνση κατά πλάκας, αναισθητοποίηση κατά πλάτος, σήψη εις ύψος και εις βάθος. Είναι η λευχαιμία της δικαιοσύνης, το AIDS της αξιοκρατίας, το εγκεφαλικό του πολιτισμού, το καρκίνωμα της πολιτείας και ο κακοήθης όγκος της ευρυτέρας κοινωνίας.

Δεν έχουμε πλέον κοινωνικοποίηση των κομμάτων αλλά κομματικοποίηση της κοινωνίας και κοινωνία με ακοινώνητους, ακατονόμαστους και κανονικούς Νονούς της Νύχτας του Πολιτικού αλλά και Θρησκευτικού Οικουμενισμού.

Η κομματικοποίηση δεν είναι αποκλειστικά πολιτική. Υπάρχει και η εκκλησιαστική, στη χειροτέρα της μορφή και ονομάζεται γάγγραινα της γεροντομανίας και υποδούλωση της Δεσποτοκρατίας. Εκεί έχουμε φρικτή εναλλαγή, βλάσφημη μετάλλαξη, εωσφορική μετουσίωση και ανίερη μετατροπή του Σώματος του Χριστού, το οποίο από Χριστοκεντρικό, κατέστη πλέον “Επισκοποκεντρικό” και παπικό στην ουσία.

Η κομματικοποίηση αποσκοπεί στην ύπουλη και σταδιακή αποκωδικοποίηση του ιερού τριπτύχου, Θρησκεία, Πατρίδα, Οικογένεια. Άδει αναιδέστατα στην αδηφάγο αποδόμηση της δομής του πολιτισμού και στην οριστική και αμετάκλητη αποδημία της ειρήνης.

Η κομματικοποίηση είναι το πνεύμα της πλεκτάνης, η λεγεών της πονηρίας και το ύπουλο πανδαιμόνιο της συνομωσίας. Είναι η Μήτηρ της φαγομάρας, η μήτρα της στραβομάρας και η ξετσίπωτη διαβολοκόρη της διχόνιας. Είναι ο Τραγοπόδαρος δημιουργός πολέμων και απάνθρωπος Πατήρ του Εμφυλίου.

Υπό της Υφηλίου, δεν υπάρχει άλλο χειρότερο και χοιρό-τερο τέρας από αυτό.

Απορώ…

ΠΩΣ οι συνάνθρωποι και συμπολίτες μας, ακόμη δεν το βλέπουν και τους εαυτούς τους μπλέκουν, ως “αθώοι” θεατές, κάποτε και πρωταγωνιστές στο θίασο και συρφετό της Κομματικοποιήσεως.

Leave a Reply