ΧΑΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ…

Αν ειναι Αίρεσι ο Οικουμενισμός, (και βεβαιότατα ΕΙΝΑΙ! – που να μην ήταν…) τοτε η Δεσποτοκρατία είναι Παναίρεση!

«Άγιοι» Δεσποτοκράτες πάντες! Σας νοιάζουν μόνο οι λεζάντες, το «ίματζ», η προς τα έξω εικόνα και πάνω απ’ όλα… η δόξα! Λόξα σας η διαπλοκή, μανία αδάμαστη η δίψα για εξουσία εκ του κόσμου αυτού. Κοσμικοποίηση, Κομματικοποίηση και θεοποίηση κυκλώματος κλειστού.

Δεν είστε σεις εκπρόσωποι Χριστού, μα εκπρόσωποι του κρύφιου, υποβόσκοντος εγωϊσμού σας. Αριστοκράτες της Αριστίνδης, Εωσφορικής υπερηφανείας που σας διέπει. Σας πρέπει η απομόνωση, η περιθωριοποίηση, η κοινωνική…. κρεμάλα! Όχι η πραγματική, μα η νοητή, η πνευματική!

Με την ίδια άνεση, αναισθησία κι ανοχή που επιτελείτε μοιχεία πνευματική στα σατανόστρωτα, διαθρησκειακά σας παπλώματα, με την ίδια ακριβώς άνεση και εμείς, ανεπιφύλακτα, ανεμπόδιστα, δίχως ενδοιασμούς ή τύψεις, απομακρυνόμαστε από σας, ω κοσμοκράτες της εκκλησιαστικής διαφθοράς, ω κατεργάτες της των προβάτων φθοράς, δεν πιστεύετε στο Χριστό εσείς, δεν είστε ποιμένες αληθινοί, της Ποίμνης της Αγίας και Αληθινής, μα άσπλαχνοι, ασυνείδητοι ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΙ, αιμοβόροι ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ.

Δεν σας αρέσει ο προσδιορισμός; Δεν είναι δικός μου, δυστυχώς (για σας), του Αγίου Πνεύματος είναι, και των Αγίων Πατέρων εις των οποίων το όνομα το κάθε «Δι΄ευχών» επιτελείτε. Δεν μου’ ρχεται, δεν μου πάει, δεν μου πρέπει να σας πω «α, να χαθείτε!».

Χαμένοι είστε ήδη και χαμένο το παιχνίδι το Οικουμενιστικό. Χαμένος ο κόπος σας ο Ψευδενωτικός. Χαμένες οι αγάπες σας οι Παπόφιλες, οι Λατινόφρονες, οι «Μεταπατερικές». Χαμένες οι περιπτύξεις σας οι Πανθρησκειακές. Χαμένα πάνω απ’ όλα τα πορνικά σας συλλείτουργα, οι μοιχειακές συμπροσευχές. Εξ’ Ωραίας Πύλης, γυμνή τη κεφαλή, εν πλήρη μάλιστα Αρχιερατική Καταστολή, μνημόνευσε ο Πρώτος σας τον Πρώτο. Ενώθηκε Πρωτίστως μυστηριακώς μαζί του. Ενώνεστε και σεις μαζί του, που τον μνημονεύετε. Ενώνετε μαζί του και το ποίμνιό σας που εκπροσωπείτε. Που προδίδετε και καταπατείτε. Δεν σας νοιάζει που θα κολαστείτε. Δεν πιστεύετε στην κόλαση, ούτε στον παράδεισο. Δεν πιστεύετε τίποτα. Εκτός από το χρήμα και τη δόξα. Αυτά πιστεύετε και αυτά υπηρετείτε.

Βαλτοί λύκοι βαρείς είσασταν, είστε και θα είστε, μη φειδόμενοι του ποιμνίου. Από λύκους διοριστήκατε, ως λύκοι καταταγήκατε λύκοι να χειροτονηθείτε, με ένδυμα προβάτου να ενδυθείτε. Για να αναδειχθείτε ως θριαμβευτές, Μεταπατέρες καταφρονητές των «θυμάτων του αρχεκάκου όφεως οι οποίοι κληρονόμησαν σε μας την διάσπαση!» Δεν εμπειρεύεται ανάσταση η νεκρωμένη σας συνείδηση και η συμπόρευσή σας με την αίρεση διαίρεση και διακλαδισμό δεσπόζει.

Δεσποτοκράτες της συμφοράς, θα καταφέρετε μονομιάς όσα δεν κατάφεραν εκείνοι. Σεις, ως ανώτεροι, και των Πατέρων σοφώτεροι, θα τα καταφέρετε, τρομάρα σας!

«Καταφέρατε» μόνο το σκανδαλισμό μυριάδων πιστών παγκοσμίως.

«Καταφέρατε» την επάρατη διχοτόμηση, όχι της Κύπρου, μα της Ορθοδοξίας! Αλλά, και για την διχοτόμηση της Κύπρου, μη κρυβόμαστε, δεν είστε και «αθώες περιστερές» ούτε διαγράφεται «εν λευκώ», η λευκοφορούσα σας αγάπη. Παπική απάτη. Δάκτυλος Σιωνισμού.

«Καταφέρατε» (αυτό κι αν είναι «επίτευγμα!») τη τεράστιο, συνταρακτικό, ιστορικό, ανεπανόρθωτο και άκρως δυσφημιστικό, υποβιβαστικό για την Ορθοδοξία μας, το Ημερολογιακό το Σχίσμα! Δεν σας τιμά, να μιλάτε για «Αγία Εκκλησία», «Σώμα Χριστού» και «Άραφο Χιτώνα του Χριστού» και να τον έχετε εσείς ξεσκίσει, τον Χιτώνα, καλύτερη η κοτρώνα δεμένη στο λαιμό και ένα «φουντάρισμα» κανονικό στου Ωκεανού το πάτο.

«Καταφέρατε» και κατασχίσατε την Εκκλησία στα δύο. «Δυό λεβέντες, δυό παιδιά!» Αθηναγόρας και Βαρθολομαίος! Προδοτικός παραλογισμός Κολοσσιαίος! Βέβηλος και βλάσφημος «Χριστιανισμός», ξεπεσμός ακαριαίος! Πτώση αστραπιαία σαν του Εωσφόρου. Τέκνα Αστραπόμορφα του Εωσφόρου. Ξωτικά της Παγανιστικής Λεωφόρου. Δαίμονες του Διεθνούς Συγκρητισμού!

Δεν ξέρω όμως αν θα τα καταφέρετε να ξεφύγετε την δίκαιη οργή, κρίση και καταδίκη του Αδεκάστου Κριτού.

Δεν ξέρω εάν θα καταφέρετε να μετανοήσετε από την βλασφημία σας αυτή, την Παναίρεση αυτού του Οικουμενισμού…

Υπάρχει καιρός. Το στάδιο ανοιγμένο εμπρός. Γίνατε πρότυπα και υποδείγματά μας.

Μεγάλη η αμαρτία σας. Ας είναι λοιπόν μεγάλη και η μετάνοιά σας!

Leave a Reply