“OΤΑΝ ΜΕΛΛΗΣ ΕΡΧΕΣΘΑΙ…”

“Όταν μέλλῃς ἔρχεσθαι, κρίσιν δικαίαν ποιῆσαι, Κριτὰ δικαιότατε, ἐπὶ θρόνου δόξης σου καθεζόμενος!”

Και μεις οι εν σκότει πορευόμενοι, καθεζόμενοι ρεμβάζουμε μεθύσκοντες οικουμενιστικής αγαπολογίας οίνω. Βλέπω στο δισκοπότηρο τη στραβομούτσουνα του Πάπα και πίνοντας τον πίνω. Κλίνω γόνυ καρδίας τω Βάαλ του Παγκοσμίου Συμβουλίου Βλασφημιών και “δι’ ευχών των αιρεσιαρχών ημών πατριαρχών”, παραδοξάζεται το βδέλυγμα της ερημώσεως και εγκαθιδρύεται η δικτατορία του Αντιχρίστου.

“Όταν μέλλῃς ἔρχεσθαι” εμείς ακόμη θα πηγαίνουμε… κατά διαόλου. Καθόλου δεν μας ανησυχεί εμάς τους Νεοέλληνες η κρίση η δική Σου. Μας απασχολεί αποκλειστικά σε βαθμό δαιμονικό της επάρατης αυτοκτονίας, η δική μας κρίση Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ. Οι θεοί μας οι πολιτικοί, αυτοί, ναι αυτοί θα σώσουν την Ελλάδα! Από Σωτήρες άλλους εμείς, δεν έχουμε ανάγκη.

“Όταν μέλλῃς ἔρχεσθαι”, ημάς δει απέχεσθαι. Δεν μας ενδιαφέρει ο δεύτερος ερχομός Σου. Η Πρώτη Σου Παρουσία, βεβαίως, γεμάτη έλεος και θυσία, αγάπη, συγχώρεση και ελεημοσύνη. Εμείς κρατήσαμε μόνο το “κοινωνική δικαιοσύνη”. Για αυτό αργότερα μετονομάσαμε το “Ποιμαντικό Τμήμα Θεολογίας Αθηνών” σε “Τμήμα Κοινωνικής θεολογίας”…. Βέεεεβαια, είμαστε βλέπεις κοινωνικά όντα. Γι’ αυτό κοινωνούμε με το συνονθύλευμα των αιρέσεων και πλανών του Π.Σ.”ε”. Γι’ αυτό κοιωνωνούμε με τον Πάπα. Γι’ αυτό κι ο Αντίχριστος θα πλανήσει τους πάντες και τα πάντα με τη σατανική μέθοδο της κοινωνικής προσφοράς και των κοινωνικών ευεργεσιών.

Μας είλκυε πάντα η κοινωνική διάσταση του Ευαγγελίου. “Είχον άπαντα κοινά”. Εντάξει μας μπουχτήσατε με τα θεολογικά. Δεν ήσουνα Θεός για μας, μα ένας διάσημος κοινωνικός αναμορφωτής, μύστης, φιλόσοφος και επαναστάτης της εποχής, ένας Μέγας Διδάσκαλος της αγάπης και της ειρήνης. Ήσουν “ο Πρἰγκηπας της ειρήνης” και τίποτε άλλο.

Αποτύχαμε οικτρά στο θέμα της ειρήνης διότι δεν επιλέξαμε την δική Σου Ειρήνη αλλά την ειρήνη του κόσμου, την ειρήνη των Σιωνιστικών και Μασονοκρατούμενων Ηνωμένων Εθνών. Αυτοί προπαρασκευάζουν την ειρήνη με πόλεμο καθώς την “πακετάρουν” με περιτύλιγμα χημικών όπλων και γόμωση πυρηνική. Την ξαποστέλλουν οι “έξω από ‘δω” στη χώρα μας την Ελλαδική και άξαφνα ξεσπά “Χιροσίμα” προσφυγική για να μας φάει το Ισλάμ και να μας καταπιεί. Θα φτύσει και τα κουκούτσια και μεις θα τρέχουμε πανικόβλητοι φωνάζοντας “φωτιά στα μπατζάκια μας!”

Κατά τ’ άλλα θα γιορτάσουμε και το Πάσχα και το “Ραματζάνι” μαζί. Σαν σε βλέπουμε επί ξύλου κρεμάμενον, απαθείς και πωρωμένοι απορούμε, με λύπη και δόση οίκτου αναφωνούμε: “το Χριστούλη τον καϋμένο, τί κρίμα…” Θα δούμε ανύποπτοι στα πορνοκάναλα να μας σερβίρουν του Χριστού τα Πάθη (βλάσφημα λάθη) με κοσμικούς ηθοποιούς, Αμερικανοπροβλήτους και Χολυγουντιανούς. Ο “οβελίας” να ‘ναι καλά και το κοκορέτσι… κι’ αλιβερεντέτσι Γκρέτσια!

Θα βγει και κάνας ξανθός ομορφονιός Γαϊτάνος να συγκινήσει τα θηλυκόμορφες γλάστρες και να δακρύσει η κάθε ερωτοτροπούσα Μενεγάκη. Βαμμένα κόκκινα αυγά και παρδαλά, ασορτί με τα χάλια μας και “τα μυαλά στα κάγκελα” της Καγκελάρισσας/Μακελάρισσας Μερκέλ.

Η Δευτέρα Σου Παρουσία μας τρομάζει διότι μας ξεσκεπάζει. Δεν μας αρέσουν οι εκπλήξεις κι οι δημόσιες αποκαλύψεις. Οι αναθεματισμοί, οι καταδίκες, οι κολασμοί, οι φωτιές και οι πύρινοι ποταμοί. Προτιμούμε να τα ωραιοποιούμε απλά ως ανθρωπομορφικές εκφράσεις, προσωποποίηση της δικαιοσύνης και της αδικίας, απόδοση τιμωρίας με εικόνες κάπως “μεσαιωνικές”.

Η Δευτέρα Σου Παρουσία, λένε οι μοντέρνοι θολολόγοι και “ειδικοί”, είναι καθαρά συμβολική, κι έχει ήδη γίνει. “Εντός ημών εστί”, σου λένε. Κόλαση και Παράδεισος, όλα εδώ στη γη…. Έτσι μας λένε αυτοί. “Αυτοί ξέρουν”. Εξ’ άλλου, πιο μεγάλη, πιο τέλεια και πιο δυναμική ειν’ η Μεγάλη Σύνοδος η άμεσα μελλοντική. Αυτή σίγουρα θα λύσει όλα τα προβλήματα. Θα “σκίσει!” Θα κάνει “μπαμ” με τέτοια μεγάλη έκρηξη που το “μποζόνιο” το διαστημικό θα πάθει διάσπαση ατομική και αυτοστιγμή θα τρίξουν όχι μόνο τα δόντια αλλά και τα οπίσθια του εωσφόρου! Εξ’ άλλου, η Μεγάλη και Παμμεγίστη Σύνοδος αυτή, απαρτίζεται από Αγίους, Θεωμένους, Θεοφόρους και Θαυματουργούς, ισάξιους των Αγίων ημών Πατέρων!

Είναι οι ΜΕΤΑ-πατέρες και Μασονοπατέρες Οικουμενιστές. Οι αγαπολόγοι, θρονολόγοι και δεσποτοκράτες Ιεροεξεταστές! Αυτή η πομπώδης και δοξολογική τους Παρουσία, Φωτοχυσία σκέτη. Εκεί θα διαλάμψουν εκτυφλωτικά οι Αυτοκρατορικές οι Μίτρες και θα κάνουν πάταγο εκκωφαντικό οι διαμαντοστόλιστες πατερίτσες! Παρουσία-ψυχρολουσία φήμης. Εκεί θ’ αποδοθεί κι η Πατριαρχική Φήμη σε Ήχο Πλάγιο λα Μινόρε του Βατικανού. Μη μιλάτε για άλλες Παρουσίες χαρακτήρος εσχατολογικού. Που σου, θηρίον, το κράτος; Φτου σου 666.

Λυπάμαι, Χριστέ μου, Εσύ… στη Σύνοδο αυτή, δεν είσαι καλεσμένος. Ούτε καν ως “Παρατηρητής”. Παρατηρητές θα στείλει ο Κοσμοκράτορας και “παντοκράτορας” Πάπας. Αυτός έχει φυσικά τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Όλοι οι λοιποί, απρόσκλητοι, ασήμαντοι, μηδαμινοί. Οι Άγιοι Πατέρες; Ταλαίπωρα “θύματα κι’ αυτοί του αρχεκάκου όφεως”…

Η Μεγάλη Σύνοδος η Τρανή, ναι αυτή, θα αναπληρώσει επιτυχέστατα τις αποτυχίες εκείνων. Ημείς δε, τοις ΚΕΙΝΩΝ ρήμασι πειθόμενοι, προ συνοδικής διαγνώσεως εαυτούς της προς τον καλούμενον Επίσκοπον κοινωνίας αποτειχίζοντες, παραμένουμε πιστώς ΕΝ ΤΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Leave a Reply